Loftlejlighed Blander Fransk Skønhed Og Rustik Charme

Et stort problem med mange loftslejligheder er manglen på naturligt lys. De skrånende vægge og det lave loft tillader ikke at installere store eller fuldhøjde vinduer, og alternativet er en række ovenlys. Arkitekter og designere behandler dette problem på en række måder. Prisca Pellerin, et team af nysgerrige og inspirerede arkitekter og designere med en oplevelse på 9 år viste os en af ​​mulighederne, da de renoverede denne loftslejlighed i Ivry-sur-Seine, Frankrig. Deres mål har altid været at dele deres passion for arkitektur og design med deres kunder ved at skabe skræddersyede rum, der ligner deres ejere.

Denne lejlighed blev renoveret i 2013 og projektet blev kaldt "Habiter sous les toits", som oversætter som "Leve under tagene". Hovedformålet i denne sag var at åbne lejligheden for at lade mere naturligt lys komme ind og lade det se rummeligt og lyst på trods af de små dimensioner.

Strategien var enkel: dekompartmentalisering og gennemsigtighed i hele. Med andre ord var nogle af rummene forbundet, dannet en åben grundplan, og alle funktioner fik lov til at kommunikere med hinanden. Der er en central korridor, der forbinder alle de enkelte rum. Selvom det er smalt. Det ser ud og føles lyst og åbent.

Køkkenet er lille, minimalistisk og diskret og åbner ud til opholdsstuen. En lille køkkenø, der fordobles som en bar, er et af de elementer, der adskiller disse to funktioner. En mere iøjnefaldende en ville være den understøttende træbjælke og vedhæftet sill, der også markerer det punkt, hvor træ- og betongulve møder.

Bjælkerne er en smuk funktion, der tilføjer en rustik touch til lejligheden, der blander det gamle og det nye på en sømløs og meget behagelig måde. Murvægge har en lignende selvom mindre slående indvirkning på den rustikke indretning.

Stuen er hvor du bedst kan se denne unikke kombination af stilarter. Her arbejder træbjælkerne, gulvet, murstenen og brugen af ​​minimalistiske møbler sammen for at skabe en indbydende og behagelig atmosfære. Der er også en anden ting at bemærke herinde: overflod af potteplanter, der giver pladsen et nyt udseende.

MoreINSPIRATION
  • Loftlejlighed med rustik charme og rummelig balkon
  • Farverig loft lejlighed i Barcelona
  • En forretningsmands lejlighed ved grænsen mellem moderne og rustikke

En lille sektion er placeret i et hjørne af rummet, og det gør det muligt at danne et meget komfortabelt og hyggeligt opholdsområde. Som du kan se, er indretningen holdt simpel igennem og på grund af de skrånende og lave lofter er alle møblerne lavhøjde.

Den centrale korridor giver adgang til badeværelset og soveværelset. Soveværelset er meget simpelt. Den har en træplatform, hvor madrassen sidder, og den danner et lavt hævet skab i den ene ende. Platformen tilbyder opbevaring inde i, holder resten af ​​rummet åben og rodløs.

Badeværelset er lille, men rummeligt og praktisk. Et indbygget badekar sidder til højre, mens den venstre del rummer en rustik hylde enhed / forfængelighed med en rustik håndvask på toppen. Vaskemaskinen er gemt bag et hvidt gardin.

Omformningen af ​​lejligheden var ikke drastisk, men det gør det ikke mindre imponerende. Den tidligere beskadigede og forældede loftslejlighed blev et indbydende rum defineret af både rustikke og moderne elementer. Designet blev holdt rent og simpelt i hele. Indretningen har nuancer af hvid og grå til en lys og åben stemning. Derudover blev der brugt en række forskellige teksturer og materialer for at skabe et afbalanceret og harmonisk look igennem. Glatte lakede overflader blev kombineret med mat og satinmaling, poleret beton, læder, linned, mursten og træ, og resultatet er udsøgt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar