Frisk og moderne apotek design af Clavel Arquitectos

Når du føler dig syg eller under vejret, går du straks til apoteket og håber at finde en hurtig kur. I dag er byerne overfyldt med apoteker. I nogle lande kræver loven at have mindst et apotek pr. Kvarter. Og da der er så mange, er det svært at designe en, der virkelig skiller sig ud og taler til kunderne.

Det er svært, men det er ikke umuligt, da Clavel Arquitectos kan vise os med deres imponerende skabelse i Marcia. De har formået at skabe et unikt og meget interessant apotek design. Clavel er kendt bedst for deres farverige og kreative kommercielle rum, så det er ikke underligt, at de har fået et så frisk design.

MoreINSPIRATION
  • Long Narrow Gimachi Global Dispensing Pharmacy
  • Industrial Pharmacy Floor Lampe
  • Frisk Bluberi frosne yoghurtbutik indretning af Emmanuelle Moureaux

Faktisk er det bedste ord for at beskrive dette apotek "frisk". Der var stort set kun to farver brugt i hele designet: Chemist Green and White.Clavel krævede, at 95% af designet ville blive præfabrikeret. Dette ville sikre en hurtig og nem byggeproces, og de havde bare brug for at samle alle stykker.

Fasaden i butikken har gulv til loft bogstaver stavning "Farmacia". Dette er ikke bare en anden metode til at tiltrække kunder, men også en meget genial opbevaringsløsning. De store bogstaver er en lyskilde udefra og et opbevaringsrum indefra. Indvendigt sikres mere opbevaringsplads af de lange rørformede hvide metaller, der også skaber en frisk kontrast med de grønne vægge, loft og gulv.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar