Fersk canadisk Home Renovation Inviterende Light Inside

Springtime bringer ikke kun sæsonmæssige ændringer, men muligheder for renovering af hjemmet. Canadas sæsonændringer bliver bedre nydt af et hjem, der bærer en gammel charme, mens flaunting spirited moderne opgraderinger. I et forstæder Montreal kvarter blev dette lyse hjem bygget af ejerens far i 1960'erne, og dets arvestykke-funktioner blev respektfuldt klædt i moderne hud. Ifølge sine arkitekter, NatureHumaine, "Det oprindelige hus manglede naturligt lys og havde en række lukkede værelser omkring en central trappe. "Nu kendt som Closse Residence, skinner den gamle struktur lyst renoveret og bringer en smule moderne gnistre til sit kvarter.

Det første skridt var at åbne sydfacaden med store glaserede terrassedøre. Fjernelse af de originale partitioner lader lyset trænge dybt ind i huset. En ny skulpturel trappe bygget af varmtvalset stål, ahornfiner og frostet glas bliver brændpunktet for huset. Tælleren på den centrale ø i køkkenet cantilevers 2,4 meter ud fra kabinetter bliver spisebordet, forene forberedelse og spisepladser. To svingbare glasdøre lukker indgangen, der skaber en vinterhalv. Den enorme pejs blev bevaret og restaureret. Det er teksturerede materialitet kontraster med renheden af ​​de nye elementer. Ydersiden af ​​huset blev restaureret og malet og vinduerne blev udskiftet. En moderne dormer blev tilføjet til taget af huset indeholdende to etager badeværelser.

At vide, hvordan man budgetter for en boligreparation gør det nemt at omdanne et hjem fra mørkt og forældet til moderne og frisk. Et arvet hjem kan smukt renoveres, åbner indvendige rum og indfanger hele den indre bevægelse omkring en skulpturel trappe, som i dette eksempel på et moderne drømmehus. Dette særlige canadiske hjem fotograferet af Adrien Williams udviser enkelhed og lysstyrke i en eksemplarisk blanding.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar