Freshome Saturday Design Spotter 2

Håber du har en dejlig lørdag. For at gøre tingene endnu bedre er her et andet udvalg af inspirerende decors for denne uges Freshome Design Spotter. Siden efteråret alvorligt beder om sine rettigheder, vil vi begynde med dette dejlige interiør, forstærket af et farverigt blad tapet og fotograferet af David Christensen.

Dernæst, et smukt hvidt interiør, yndefuldt indrettet af Magdalena Keck og tilhører en stilfuld lejlighed i New York. Et centralt sofabord med en original gylden base tilføjer originalitet og raffinement uden overfyldning af værelset.

Stadig hylde hvide, men fuldstændig forandring af rummets følelse, her er et interiør, der kan karakteriseres som futuristisk. Et generøst plasma-tv og en moderne pejs nedad fra loftet gør dette til et hjem for sci-fi filmelskere. Billedet blev taget inde Moebius House designet af Tony Owen Partners og ligger i Sydney, Australien. Du kan se mere fra projektet her.

Hvordan kan du lide konkrete interiører? Ja, du har ret, de er kolde og ædru. Men vi har bare et billede til at bevise, at du er forkert. Betonhuset er designet af BAK Arkitekter og har en dejlig åben plan stue med betonvægge, som vi finder ganske inspirerende. Meget velegnet til dem, der ønsker at holde deres indretning seriøse, men hyggelige.

Hvis du kan lide regnbuefarver i dit hjem, er det det næstbedste. En farverig tapet til at øge spiritus i ethvert hjem, forudsat at det bruges smagfuldt. Fotograferet af Simon Eldon, er dette interiør levende og ret tiltalende.

Folk betaler lidt opmærksomhed på lofter. Her er et interiør, der omdanner dette område til rummets brændpunkt. Med sorte rektangulære former med hvide margener bliver loftet et vigtigt designelement. Vi præsenterede dette spanske hjem ved A.F. Abeijón-Fernandez Arquitectos her.

Vedligeholdende søjler kan nogle gange bruges som kølige dekorationsartikler. Tro ikke på os? Tjek venligst billedet nedenfor, taget i en luksuriøst træhus, designet af RPA Arkitekter.

Vores syvende pick for i dag er et interiør, der viser et kreativt reolsystem. Vi kan godt lide, at blomster blandes med forskellige genstande. På den måde får hele lokalet en grøn og dynamisk følelse. Mere om denne dejlige lejlighed her.

Hvilken dejlig måde at blande farver på og føje et legende finger til et hjørne. Det er normalt svært for to baggrunde, hver med et veldefineret mønster, der skal kombineres smagfuldt, men i dette tilfælde gjorde designeren et fantastisk arbejde.

Vi vil gerne ende med dette indlæg med et smukt soveværelse, der skiller sig ud på grund af et gulv til loft vindue og en smuk træ stige. Stilen er minimalistisk, men meget fængslende. Vil du vide mere om dette dejlige værelse? Tjek dette indlæg her og glem ikke at tune ind næste uge for en anden runde af kvalitetsdesignspotting!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar