Freshome Saturday Design Spotter 7

Hej alle og ønsker dig en god weekend fremad! For alle jer derude, der for øjeblikket udsmykker dine lejlighedsknive krydsede! Her er Lørdagens Freshome-tips "materialiseret" på ti billeder, der hylder usædvanligt design. Nyd og glem ikke at forlade dine meninger i kommentarfeltet nedenfor. For at starte med er her et køkken, der udstråler så meget energi, at det er umuligt for enhver at forblive ligeglad med dens design. Stænk af farver her og der elegant kontrast de hvide og grå vægge. Ved at kombinere traditionelle med moderne elementer er det samlede resultat dynamisk og iøjnefaldende.

Vil du tilføje et strejf af galskab til din spisestue? Her er en måde at gøre det på. Dette unikke bord har en ren, træbordplade, men alt omkring det er normalt. Vedhængslampen, dens fødder og de røde stole gør det muligt for en sjov og usædvanlig atmosfære.

Har du en pejs, der ikke længere fungerer, og ved ikke, hvordan man skal gå om det? Et smukt værelse med traditionelle detaljer kunne være svaret. Dette interiør nedenfor er så fængslende og charmerende, er du ikke enig?

Hvis den forrige tabel vi fremhævede er for skør for din smag, her er en, der burde appellere til din ædru side. Beton inspirerer normalt til alvor, men dette design viser en overordnet elegant og glad tone. Vil du gerne have et kontor som dette?

Denne lille seng, der ligger så tæt på vinduet, har en særlig charme og er perfekt til børnenes værelse. Hvorfor? Fordi ved læsning er naturligt lys lige så vigtigt som det bliver. Og jeg er fast overbevist om, at børn bør bruge mere tid på at læse bøger end omkring computere.

Hvem siger, at varme rør skal dækkes med alle midler? Her er en ide at bevise dig forkert. Dette hjem har et par charmerende "industrielle" designdetaljer, der blandes på en spektakulær måde. Og bare se på, hvordan klogt stolen var integreret i rummet.

Hvis du har et blødt sted for moderne, åbent indretning, er her en til at få dig inspireret. Semi-ovale vinduer, høje lofter, søjler og en kæmpe pejs i midten gør dette sted originalt.

Her er et lille og smukt loftsrum, der svarer til behovet for privatlivets fred, når som helst. En komfortabel seng ligger i "beskyttelseszonen" inspireret af den skrånende væg. Ved siden af ​​vinduet er der en dejlig stol, der gør hver bog en fornøjelse at læse.

Dernæst har vi en anden indstilling, der tillader en at drømme, denne gang integreret i en moderne atmosfære. Jeg valgte billedet nedenfor, fordi jeg ved, at mange af jer derude nyder store, moderne soveværelser. Og denne har et fluffigt tæppe i midten, hvilket giver det en varm og følsom følelse.

Jeg vil gerne afslutte dette indlæg med en ide, der helt sikkert vil appellere til naturelskere. En naturligt serterrasse med et fascinerende landskab inspirerer en drømmende atmosfære ved at bruge så få designelementer.

Dette wraps det op for ugen. Hvis du nyder denne forestilling af ideer, eller vil gerne foreslå et inspirerende rumdesign til den næste Freshome Saturday Design Spotter, skal du forlade dine kommentarer nedenfor eller downloade en linje på [email protected]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar