Venligt kontorinteriør formet af en stærk forbindelse med fortiden

Hvert kontor har sin egen dynamik og sin egen måde at være produktiv og venlig på. Vi kan lære meget af de store virksomheder, men deres strategier kan ikke altid tilpasses til små rum. Små og mellemstore virksomheder har normalt deres egne strategier, når det kommer til kontorindretning og indretning. Et eksempel, som vi varmt anbefale, er kontoret designet af Nong Studio i Shanghai, Kina.

Dette er et kontor organiseret på to etager, der i alt dækker et areal på 180 kvadratmeter. Det nyligt indrettede interiør blev færdiggjort i 2017 og har en meget smuk blanding af kontrasterende stilarter og elementer. På den ene side ønskede arkitekterne at bringe rummets historie tilbage til livet og lade fortiden inspirere den nye indretning. På den anden side var behovet for moderne træk ikke noget at lege med. Resultatet var en eklektisk stil, der integrerer det gamle og det nye i en meget harmonisk blanding.

Arkitekterne og deres kunder var enige om et kontorlayout baseret på interaktion snarere end på en standardiseret organisation, som er karakteristisk for traditionelle arbejdsområder. Layoutet er med andre ord brugerdefineret, og rumlogikken svarer stort set til et bibliotek. Det vigtigste element her var dynamikken mellem medarbejderne og den måde, hvorpå de interagerer på en typisk arbejdsdag.

MoreINSPIRATION
  • Basis kontor indretning i Paris
  • Israel Office Interior Design inspireret af den menneskelige anatomi
  • Hvidt interiør design kontor i Seoul

Kreativitet var vigtig, både fra et æstetisk og funktionelt synspunkt. Kontorets indretning er enkel, med nogle få klassiske detaljer her og der, nogle industrielle charme, nogle moderne elementer og også en lille smule eller retro quirkiness. Højdepunktet på kontoret er en mobil gylden bogreol med en stor samling kinesiske bøger relateret til kunst, nogle antikviteter, legetøj, Lego-modeller og alle andre ting, som alle blev bragt tilbage af firmaets grundlægger fra mere end 50 forskellige lande.

Det meste af kontorindretningen er kun et stort og åbent rum. Faktisk, selv de områder, der har deres egen separate funktion, ser stadig ud og føles som en del af det hele. Et perfekt eksempel er dette hjørnekrog, som faktisk er et multifunktionelt rum. Glasmuren hjælper med at afgrænse det, men hjælper også med at opretholde den tætte forbindelse med resten af ​​kontorlokalet.

Hele kontoret ser ud og føles meget hyggeligt og indbydende og har en hjemlig karakter. Dette sikres af en række elementer, herunder alle samleobjekter, bogsamlingen, de store træbjælker og søjler, de komfortable møbler og den venlige stemning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar