Sådan opdateres en gammel gyngestol, så du kan holde det nydt

Det er svært at sige farvel til møbler stykker, som du er knyttet til, der holder dyrebare minder og får dig til at føle dig hjemme overalt, hvor de går. Gyngestole går normalt ind i denne kategori. Disse møbler stykker fortjener at blive bevaret, og dette betyder nogle gange, at de har brug for makeovers. Gyngestole makeovers ligner meget design opdateringer givet til lænestole. Som altid er der mange muligheder og teknikker at vælge imellem, så lad os se på nogle.

MoreINSPIRATION
  • Den hyggelige Ryder gyngestol
  • Håndlavet gyngestol til afslappende udendørs øjeblikke
  • Den futuristiske Bangulella gyngestol

En farveændring kan helt ændre udseendet af et møbelstykke, og det gælder selvfølgelig også for gyngestole. Den ene på curbly er temmelig lille og designet til børn. Makeoveren begynder med stolen adskilt, så trærammen kan males. Derefter, efter at rammen er malet hvid, siddesædet og bagsædet og sætter sig tilbage på plads, men ikke før de ændrer deres udseende med nogle skræddersyede dæk.

Den reupholstering del er ofte, hvad afskrækker os fra endda forsøger at opdatere gamle møbler stykker. Men det er faktisk ikke så svært. Lad os sige, at du vil gøre en gammel lænestol eller gyngestol se smuk igen. Du kan starte med at fjerne den gamle polstring og lægge stykkerne ud, så du kan skære nye. Sørg for at mærke dem, så du ved, hvem der går hvor. Brug derefter en symaskine til at lave de nye covers. Du finder alle de detaljer, du har brug for på makeanddocrew.

Ikke alle gyngestole er polstret. Faktisk er de fleste af dem ikke. Men det bør ikke stoppe dig fra at gøre din gamle gyngestol mere behagelig. Når du har malet trærammen, kan du lave nogle brugerdefinerede puder til det. Mål sædet og ryglænet, sy nogle tilfælde og så fyld dem med skum eller anden form for påfyldning. Du kan se, hvordan projektet vil udvikle sig på allthingsbigandsmallblog.

Når du maler din gamle gyngestol, skal du sørge for at tape af de områder, du ikke vil male. For eksempel har designet på kleinworthco et dejligt vævet sæde, som skulle være dækket med et plastikark, som skal bevares rent. Derefter blev rammen malet hvid og det ændrede hele design af stolen, hvilket gjorde det mere let og mere moderne og stilfuldt.

I stedet for at male stolen kan du også vælge at plette det. På denne måde kan du reservere nogle af sin oprindelige charme og skønhed, og omdannelsen ville ikke være så slående og iøjnefaldende. Du kan stadig klare det med maling, hvis du vælger en farve svarende til den originale. Du kan stadig ændre gyngestolens udseende uden at være for indlysende, hvis du maler det med en gylden skygge. Ideen kommer fra lamaisonreid.

Hvis du med en chance kan lide at finde en gyngestol, der har en perforeret ryglæn og sæde som den på fortabelser så kan du krydse sting noget rigtig sødt ved hjælp af farvet tråd. Den samme model kan opfriskes på mange andre måder. Den kan genbelastes og males på mange stilfulde måder ved hjælp af forskellige farvekombinationer, mønstre og teksturer.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar