Fra en busstation til et kontor for turisme

Turistkontoret er en moderne struktur beliggende i A Coruña, Spanien. Det har et originalt og iøjnefaldende design, og det overrasker med den måde, det klare på at imponere og være en ikonisk struktur med at have nødvendiggjort et stort budget. Hvad er nu det ikoniske turistkontor oprindelig en busstation, der i tide har været forladt. Det blev forvandlet og omdannet til denne imponerende struktur.

Projektet blev udviklet af Alejandro García y Arquitectos i samarbejde med Teconstrur, og det blev afsluttet i 2012. Målet var at skabe noget der ville skille sig ud, og det ville tiltrække turisterne. Det var en smart beslutning, da dette område ikke var kendt for sine strande, landskab eller arkitektur, selvom de fortjener at blive beundret.

MoreINSPIRATION
  • Corporate kontorbygning i Indien
  • VDAB Office Building af BOB361 Arkitekter
  • 14 kvm arkitektur kontor med en indre rør struktur

Den største udfordring i dette projekt var at skabe noget unikt ved hjælp af et meget lille budget. Arkitekterne valgte at genoprette og reformere den eksisterende bygning i stedet for at nedrive den. De ønskede også at tilpasse det og gøre det velegnet som kontorlokal. Det skulle være et iøjnefaldende rum med et indbydende og behageligt interiør. Hovedattraktionen af ​​designet er den struktur, der ombryder kontoret. Den er lavet af et nyt og modstandsdygtigt materiale, og det ændrer fuldstændigt billedet af bygningen og giver det et futuristisk udseende. {Found on archdaily}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar