Fra et forringet hus til en moderne bolig

Dette er Casa RO, en smuk bolig oprindeligt bygget i 60'erne. Huset er for nylig blevet restaureret og blev omdannet til en mere moderne bolig, men har stadig den samme struktur. Restaureringen af ​​huset var et projekt udført af Elías Rizo Suárez og Alejandro Rizo Suárez fra Elías Rizo Arquitectos. Boligen er beliggende i Guadalajara, Jalisco, Mexico. Arkitekterne arbejdede sammen med samarbejdspartnerne Pablo Alexanderson, Rossana Valdivia, Jorge Verdín, Jenny Mora, Paola Hernández, Alma Osnaya, Jenny Camarena, Gabriela Chávez, Roberto Contreras og Carlos Miramontes, og sammen lykkedes det at indføre dette gamle hus til et frisk og moderne hjem. Indretningen blev oprettet af Ana Laura Oroz og Interiorismo Colectivo, og hele projektet fandt sted i 2010.

Boligen besætter et samlet areal på 620 kvadratmeter. Det sidder er et smukt boligområde og det går tilbage til 60'erne. Det har et simpelt design med lige linjer og funktionel indvendig struktur. Det har slidstærke og stærke materialer og repræsentativ arkitektur. Arkitekterne blev bedt om at genoprette huset og samtidig bevare essensen. Huset blev forværret og i temmelig dårlig form. Nogle af de tilstødende områder måtte nedrives. Imidlertid blev næsten alle de originale gulve i stueetagen bevaret.

MoreINSPIRATION
  • Moderne mexicansk stil bolig i Jalisco
  • New Zealand Residence kombinerer vertikal arkitektur med dejlige ergonomiske funktioner
  • Seattle Gallery House af Olson Sundberg Kundig Allen Architects

Huset var nødvendigt for at imødekomme ejerens behov. De er et ungt par, der elsker arkitektur. Huset har to hovedvolumener. Der er den dobbelte højde foyer og terrasserne. Den første er blevet restaureret, og terrassen er blevet det rum, hvor familien tilbringer det meste af dagen. Det er et varmt og indbydende hjem med smuk arkitektur. Restaureringsprocessen omfattede brugen af ​​få grundmaterialer. Facaden og interiøret og hovedsagelig lavet af træ, og de suppleres med stenegenskaber. Værelserne er lyse og hyggelige, med enkle men hic interiør design. {Fundet på archdaily}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar