Michael Bay's LA Villa - Fra koncept til virkelighed

Processen med at designe og derefter bygge et hus starter normalt med en række anmodninger, en liste over krav fra klienten. Herefter begynder arkitekten eller det ansvarlige team at udvikle et koncept, der er beregnet til at inkorporere disse elementer sammen med et par forslag. I tilfælde af denne smukke villa gik denne proces lidt anderledes.

Konceptet til villaen blev oprindeligt oprettet af Chad Oppenheim, grundlæggeren af ​​arkitektfirmaet Oppenheim. Dengang forestillede han sig det som et karibisk tilbagetog. Det blev vist på selskabets hjemmeside i et par år, før nogen endelig ønskede at gøre det til virkelighed. At nogen var ingen anden end Michael Bay.

Holdet der arbejder på dette projekt blev derefter større, også med deltagere Rios Clementi Hale Studios og designere Lorraine Letendre og Lynda Murray. Sammen skabte de 30.000 kvadratmeter, tre historier struktur, du kan se her i dag.

Villaen blev bygget på en stejl 8 acre masse i Los Angeles. Dens design er enkel og moderne, der drejer rundt retlinede former og rene linjer. To uafhængige mængder blev stablet oven på en massiv stueetage struktur designet til at interagere med bjergsiden.

De to mængder cantilever over det fantastiske landskab, med panoramaudsigt over Los Angeles og bjergkæden Santa Monica. Grundniveauet rummer en stor parkeringsplads, et spa, et filmforestillingsmuseum samt et hjemmebiograf med state of the art akustik.

MoreINSPIRATION
  • Monolithic Villa blander sig med de schweiziske alper
  • Cliff Villa i Thailand indrammet af kokosnødder og udsigt over havet
  • Villa GM med en spektakulær udsigt over havet

En bakketrappe ledsaget af dramatiske udsigt fører ned til infinity edge swimmingpool. Puljen sidder på kanten af ​​klippen, endda udvide lidt ud over det og tilbyder dramatiske synspunkter ned i dalen.

De cantilevering mængder, der danner den anden og tredje sal i villaen indeholder ejerens soveværelse suite henholdsvis en VIP gæst kvartaler. Indretningen er enkel, moderne og luksuriøs, og der tilbydes stor opmærksomhed til valg af materialer og finish.

Teamet af arkitekter og designere var særlig opmærksom på omgivelserne. For at få mest muligt ud af placeringen blev landskabsdesignet omhyggeligt oprettet. Forgårdens pool, refleksionen i vandet, ovenlysene og alt andet var designet til at fange skønheden i omgivelserne.

Efter en fireårig byggeproces var projektet færdigt. Det koncept, som oprindeligt var forestillet af Chad Oppenheim, var blevet virkelighed ved hjælp af et talentfuldt team af samarbejdspartnere. Deres fantasifulde og dristige tilgang blev oversat til et one-of-a-kind projekt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar