Fra forfalsket lager til en moderne familiebolig

Renoverede steder kan blive til så smukke rum, at det er svært at genkende dem, når de blev forvandlet. Det er også tilfældet med et tidligere lager, der blev renoveret, og resultatet er en ideel moderne bolig. De "ansvarlige" for denne fantastiske transformation er Buensalido Architects, og det nuværende hus er et enetages hjem i Filippinerne.

Fokuset var den åbne allerede eksisterende gårdhave fra midten af ​​huset. Ved hjælp af glasvinduer over gården blev det en del af det indre rum, der kan bruges som en udvidelse af de levende og spisestue områder, men som giver den unikke følelse af at være i et udendørs rum.

MoreINSPIRATION
  • Casual Waterfront Family Contemporary Retreat
  • New York Contemporary Single Family House
  • Fantastiske nyligt renoverede Residence

Resultatet er en succes, som du ikke længere vil forlade. Atmosfæren er indbydende og behagelig og det varme lys bader alt rundt og giver en rolig luft til hele rummet. Alle værelser er brede - åbne med moderne møbler, med vaser af blomster, der animerer og giver farve til stedet.

Ligegyldigt hvor du finder dig selv, er der et permanent humør, der gør dig tilpas og ligner alt rundt, uanset om det er et maleri på væggen, en statue på en bogreol, det farverige ur eller et møbel eller stenen overdækket rum. Hver lille ting bidrager til at gøre hele miljøet mere attraktivt, hvert dekorativt objekt tilføjer et plus af personlighed til huset og den generelle følelse er en meget speciel, et moderne komfortabelt hus.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar