Fra Garage til Industrial Chic Home

Hvad er nu et hyggeligt og moderne hjem var engang en auto garage. Der er ikke mange ting, der afslører bygningens fortid, undtagen måske nogle tegn, der vises på husets vægge. Hjemmet tilhører nu et ungt par, der bor i Salt Lake City, Utah. De ønskede at omdanne den kolde garage til et komfortabelt hjem, og de var meget vellykkede i deres forsøg.

Deres nye smarte pude har 2.000 kvadratmeter boligareal. Det har et soveværelse og et badeværelse plus, selvfølgelig et stort spiseplads og en stue. For at opretholde en stil tæt på originalen valgte parret en rå stil dekoreret med rustikke bjærgede stykker og ufærdige overflader. Dette skaber et industrielt chik udseende i hele huset. Selv om det ikke er et varmt og hyggeligt rum pr. Definition, føles huset stadig som hjemme.

MoreINSPIRATION
  • Hyggeligt hjem i en garage transformation
  • Hyggeligt og meget smart London hjem med et strejf af klassiker
  • Sectional Glass Garage Døre Brugt I Moderne Design

Parret brugte uventede elementer ved indretning af værelserne. For eksempel har mudroom to skolebussæder, der blev brugt til at danne en bænk. Spisestuen har som brændpunkt en motorcykel. Generelt blev de fleste af de elementer, der blev brugt til projektet, reddet og refinished. De har en rustik stemning, og de giver plads til rummet. Et vigtigt indretningselement er det amerikanske olietegn, som parret fandt uden for og monteret på soveværelsesvæggen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar