10 måder at tage jul på din veranda

Jullys er den mest populære måde at dekorere ydersiden af ​​dit hjem til jul, men det er nemt at føle sig ude af spillet, hvis du ikke har evnen eller tiden til at sætte dem op. Det betyder ikke, at din veranda skal forblive bar og trist for ferien, selvom. Der er mange muligheder for at lykønske dine gæster med julehilsen, før de endda får et glimt af dit juletræ. Tro mig ikke? Tjek disse 10 måder at tage jul på din veranda.

Gem nogle af dine større ornamenter fra en ornamentfyldt træ eksistens og fremvise dem på din veranda. Dette giver dig chancen for at bruge det resterende bånd, at du ikke er sikker på hvad du skal gøre med. (via Centsational Girl)

Har du plantager på din veranda hele året rundt? På Kristusstid skal du fylde dem med pinecones og birkbrænder og røde bær for at give dem det mest festlige udseende med meget lidt indsats. Bonus, hvis dine pinecones lugter som kanel. (via Calling It Home)

Så du vil have din veranda til at ligne en vinter wonderland uden icicle lys og der er ikke noget galt med det. Brug noget tungt papir til at lave snefnugklæder og bare begynde at drage dem overalt. De vil se smukke fladder rundt med de rigtige snefnug! (via Martha Stewart)

Alle har en julkrans. Så hvis du leder efter noget nyt og unikt til din hoveddør, så prøv nogle monogrammer i stedet! Det vil gøre en super sjov tur til håndværksbutikken for at finde alle de ting, der skal udfyldes. (via View Alone The Way)

MoreINSPIRATION
  • 10 Udenfor juledekorationer til din veranda
  • 13 Off-Beat-måder at dekorere juletræet i år
  • 10 ideer til at udstyre din veranda til efterår

Vinteren må ikke have en overflod af blomster, men det betyder ikke, at der ikke findes skønhed udendørs. Sæt et par galvaniserede spande på din veranda og fyld dem med pinecones og logs og fyrretræsgrene. Det vil give dig nogle verandaen indretning, som du kan holde indtil foråret. (via Design Dining bleer)

Vær ikke bange for at forlade den røde. Du kan lave en dejlig scene med grøn og hvid og burlap, der passer perfekt til dit rustikke landskab indenfor. (via Thistlewood Farm)

Ikke mere lys op plastik julklausuler vil blive velkomne på din veranda. Lav disse klassiske log Santas, der bliver en meget bedre hilsen til dine gæster end klichen. Faktisk kan du lave flere sæt til gifting også. (via Smart Girls DIY)

Kristus er tiden for kranser i vid udstrækning. Hold en eller to ekstra af din trappe for at sætte dig omkring din hoveddør og draper over din veranda. Hvis du vil gå alt ud, køb nogle kranse for at matche dine kranser. (via Viahouse)

For nogle er der ikke meget plads til at sætte juleindretning, eller måske er din veranda en vindtunnel, hvor alt ender i gården. Brug skrot eller en palle til at lave et smukt træ træ, der kan scoot op mod væggen. Du kan male det eller bare dekorere det med lys. Dit kald. (via lille hus på fire)

Tænker du på, at ingen af ​​de andre indretningspartnere indretningskampe virkelig matcher din skandinaviske juledekoration? Strip alle dikkedarer væk og dekorere med et almindeligt træ og nogle enkle lanterne. Det vil se ud som om du er dekoreret uden at kollidere med din simple indretning. (via birk og fugl)

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar