Sjov og fleksibel Eva stol af h220430

Det er rigtigt, at børn skal stimuleres permanent for at hjælpe med at udvikle deres fantasi og kreativitet. Det betyder, at du skal finde interessante ting at fylde deres værelse med, som legetøj, tilbehør, sjove møbler og så videre og så videre. Hvis du leder efter et usædvanligt møbel til dit barn, kan designstudio h220430 have noget for dig.

Eva stolen var specielt designet til børn. Det er en sjov stol lavet af et meget let og fleksibelt materiale. Dette gør det barnesikkert og også meget sjovt for børn. Et andet meget karakteristisk træk ved denne stol er, at materialet, der bruges til at gøre det, ikke er giftigt, så hvis du er barn, bestemmer du ved enhver ændring, så se hvordan stolen smager som om det ikke er noget problem. Dette møbel kommer i mange farver, en anden fordel når det kommer til børn. Også, hvis din barn bliver ked af stolen og ønsker noget andet, kan Eva stol let foldes og opbevares væk, da den har meget lidt plads.

MoreINSPIRATION
  • Den lille Bull stol til børn
  • Minnie Mus Stol For Kids Room
  • Vintage foldestol til børnene

Jeg indrømmer, at det er en meget sjov stol til et barn, men for mig ser det lidt uhyggeligt ud med den form. Jeg vil ikke være menig, men for mig ser det ud som en hovedløs ægmand. Selvfølgelig, når du ser det fra en børns vinkel, synes det lidt mere venligt og faktisk sødt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar