Sjovt og praktisk legetøjsbryst til børn

Hvis du er forælder, så ved du allerede, hvor irriterende det kan være at komme hjem og finde alle legetøj overalt. Det er ikke ualmindeligt. Forældre har børn og børn med legetøj. Selvfølgelig vil det ideelt være at lære dit barn at sætte legetøjet tilbage, hvor de hører hjemme og for at holde rummet rent. For at gøre det skal du have et godt legetøjsbryst.

Little Tikes kæmpe legetøjsbryst er næsten perfekt. Det er ret stort, som navnet siger, og det er også sjovt og attraktivt. Dimensionerne på dette stykke er 30,9L x 23,25W x 21,75H. Brystet vil holde hele dit barns store legetøj. Han lærer at være mere organiseret, og hans værelse vil se rent og frisk ud. Han vil også altid vide, hvor man skal søge efter det legetøj, han har brug for. Brystet har et låg, der åbner og lukker. Låget er ikke fastgjort til brystet, og det kan være lidt svært at betjene for børn under 2 år.

Brystet har et simpelt design med buede og børnesikre linjer. Det er attraktivt og meget funktionelt. Du kan placere det i barnets værelse, i et hjørne eller i nærheden af ​​sengen, hvor som helst du vil. Det er nemt at montere og det er ret holdbart og elastisk. Brystet er til rådighed for $ 69.54.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar