Sjovt og solrig indretning med grønne accenter af Gideon Mendelson

Gideon Mendelson er en talentfuld designer fra New York og en kandidat fra begge Columbia University med en grad i arkitektur og The New York School of Interior Design. Med en sådan baggrund er det ikke overraskende, at denne designer er i stand til at skabe sådanne charmerende interiørdekor.

Denne bolig er det perfekte eksempel til at bevise det. Placeringen af ​​huset er slet ikke vigtigt. Det der er vigtigt er indretningen. Hele hjemmet ser vidunderligt ud, og det ville være en løgn at sige, at dette ikke er et ægte kunstværk. Huset havde oprindeligt en dejlig, men ret kedelig indretning. Gideon Mendelson formåede at omdanne det til dette dejlige, fredelige og meget indbydende sted, der gør det lettere at blive kaldt hjem.

MoreINSPIRATION
  • Lys og solrig indretning af Allison Elebash
  • Iris Apfels New York Home Interior Design
  • Ford Projects Office Interior Design af Rafael De Cardenas

Hvert værelse har sit eget udseende. Der er dog en vis ensartethed i hele huset. Der er ikke en meget præcis farverfarve, der er blevet brugt her. Det er mere som en kombination af flere forskellige nuancer, der ikke altid fungerer godt sammen, men i dette tilfælde ser vidunderligt ud. Det kræver talent at kunne kombinere farver, teksturer og stilarter på denne måde. Det er ikke tilrådeligt at dot hat alene, men at søge hjælp fra en specialist. Jeg tror, ​​at dette hjem gør det meget klart, at en professionel indretningsdesigner som Gideon Mendelson kan forvandle noget og gøre det til noget kreativt og sjovt, men også tidløst.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar