Sjove blomstertryk til dit hjem: Idéer og inspiration

Blomsterprint kan blande og matche på så mange måder, og de kan se godt ud til enhver årstid. Fra store udskrifter til subtile designs kan blomstrende mønstre bruges i mange forskellige hjørner af huset. Og i dag viser vi dig nogle af vores foretrukne, sjove blomsterprinter til dit hjem, mens du giver dine ideer og inspiration om, hvordan du indarbejder det i dit helt eget rum.

1. Eklektiske blandinger.

Med en feminin berøring og masse personlighed og liv, kan du nemt blande nogle dristige, sjove blomstermønstre på intetanende måder. Uanset om det er en kasse med kaster på sofaen eller sækken eller en palle af køkkenhåndklæder ved siden af ​​vasken, giver blomstrende blomstermønstre, der synes lidt uden for boksen, en måde at indånde stil og overraskelse ind i hjemmet.

2. Asiatiske Whimsy.

For en lettere, lunefuld fornemmelse med stadig en masse personlighed, prøv et blomstretryk med en asiatisk stemning. Masser af vibe og dæmpede farver, dette print, der bruges i et klassisk hjemme studie, er en fantastisk måde at tilføje stil med stor sindsro. Vi elsker disse blødere mønstre, der pryder væggene eller gardinerne. Da de ikke er for hårde på øjnene, kan de tage meget plads til en fantastisk, gennemtænkt indretningsordning.

3. Smuk udseende.

MoreINSPIRATION
  • Sjov med røde og hvide udskrifter: ideer og inspiration
  • Sjov med sort og hvid udskrifter: Idéer og inspiration
  • Brug af mønstre i badeværelset: Idéer og inspiration!

Små blomsterbilleder med en lækker følelse er gode til køkkener, soveværelser og badeværelserne. De tilføjer en let og blød følelse og til tider endda en vidunderlig feminin, vintage touch til et blott rum. De er nemme at tilføje til væggene eller endda møblerne. En lækker, blomstermønstret stol ser godt ud i hjørnet af et gæsteværelse!

4. Chunky Designs.

Uanset om dristige farver eller neutrale toner, chunky designs vil skabe et moderne udseende. Så hvis din vision er noget mere moderne, så prøv at tilføje tykke, mindre indviklede blomstermønstre i mixen. Det kan være en accentvæg eller bare sengetøj. Udskrivningen vil tilføje tekstur og interesse, men chunkiness vil tilføre en ny, 21st århundrede design-værdig følelse.

5. Subtile Flair.

Du kan tilføje interesse uden at gå over bord. Brug subtile blomster til en fashion-forward stil, mens du stadig holder en ren og slank palette. Neutrale nuancer fungerer bedst, men selv dristige farver virker, når der er lidt af en abstrakt, kunstflair involveret. Vi elsker dette til stuen eller endda i morgenmadskrogen!

Billedkilder: 1, 2, 3, 4 og 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar