DIY Sjov med Sukkulente Potter - 13 Sødige Ideer

Succulenter er søde og elskelige, selv når de bliver store og de kommer i mange forskellige sorter, som om de inviterer dig til at samle dem og vise dem til dit hjem. Selvfølgelig har en smuk succulent en smuk gryde, og det er det, vi skal tale om i dag. Vi fandt en flok kølige ideer til DIY saftige potter, som vi gerne vil dele med dig, så lad os komme i gang!

Terra cotta potter er ikke den bedste udseende af potter, men de er gode til planterne, så mange mennesker foretrækker dem på bekostning af plastik eller keramikpotter. Så hvordan får du dem til at se pænere ud? Det er nemt. Du kan bare male deres eksteriør. Hvis du kan lide de geometriske mønstre på fun365.orientaltrading, så gå videre og få lidt hvid akrylmaling og et barberblad (eller noget skarpt til at ætse gryderne med) og have det sjovt at dekorere dine mini succulente potter.

Hvis du kan lide farverige ideer, skal du tjekke denne løvblade saftige planter på abeautifulmess. Du kan lave noget som dette ved hjælp af polymer ler, en palettekniv og en planter (beton eller keramik). Du skal også bruge en ovn. Først skal du lave små ærter af ler i alle farver, og så begynder du at placere dem på planterne mod toppen. Du trykker palettkniven ind i hver lerbold og derefter trækker du ned for at gøre en kronbladeform. Gentag, indtil du har dækket hele planten i lerblade og sætter så planterne i ovnen i henhold til vejledningen.

Udsmykning af eksisterende saftige potter er en mulighed, men du kan også lave dine helt egne potter fra bunden, hvis du vil. Hvis du kan lide disse små lerpotter, kan vi guide dig igennem projektet, fra start til slut. Sørg for at du har alle værktøjer og materialer klar. Du skal bruge ovnbag ler, en rullestift, bagepapir, en linjal, en kniv, et udjævningsværktøj og papemaler.

Hvis du bruger faux saftige planter, behøver du ikke bekymre dig om det materiale, hvorfra potterne er lavet, eller hvis de har dræningshuller i bunden, så du kan endda komme væk med at bruge murstensburer som saftige potter. Faktisk kunne rigtige planter gøre det godt i krukker, så længe du er ekstra forsigtig, når du vandrer dem. Anyway vil du måske gerne dekorere krukkerne lidt. En mulighed er at male dem, som vist på lollyjane.

En anden mulighed kan være at dekorere dine murstensburk sukkeragtige gryder med farvet garn, som foreslået på designmom. For at sikre, at garnet stikker og ikke falder ned, skal du suge det i noget hvidt lim. Derefter indpakker du bare garnet rundt om krukken, indtil du helt dækker overfladen. Du kan bruge flere farver og kombinere dem, men du kan lide.

Hvis der ikke er meget plads på dit skrivebord eller på hylderne til potteplanter, kan du altid hænge nogle på en væg. Tjek DIY wall potter fra lilyardor. De ser rigtig smarte og stilfulde ud, og mens de ikke er ligefrem super nemme at håndtere, kan de helt sikkert være umagen værd. Nysgerrig hvad du skal bruge til et sådant projekt? Tja, nogle porcelæn ler, en rullestift, balloner, tykke gummibånd, harpiks, gips, 4 skruer, spray maling, pushpins, et strå, en bor og nogle gamle bælter.

MoreINSPIRATION
  • Lav dine egne små lerpotter til friske sukkulente planter
  • DIY Succulent vægplanter
  • DIY Concrete Succulent Planter

En lille smule af venstre træ kan være lige hvad du behøver for at lave en dejlig lille succulent krukke. Det er stort set bare en lille boks, og du bør ikke have nogen problemer med at sætte det sammen. Lad os nu tale om tilpasningsindstillingerne. På thesucculenteclectic er der en tutorial, der viser dig, hvordan man male et tavlehjerte på din træplante. Det ville være en sød idé til Valentinsdag.

Beton er et meget alsidigt materiale, der kan bruges til at lave mange flotte ting, herunder planter. Tjek denne konkrete saftige planter og hvor elegant det ser ud. For at gøre noget lignende har du brug for følgende: en non-stick bageplade, en lille plastbeholder, betonblanding, noget at røre blandingen med, saks og noget sandpapir / tac. Du skal lade betonen sidde i nogle dage.

Vægplantere er super praktiske, fordi de ikke tager plads på tællere, borde, skriveborde eller hylder, men de er også helt iøjnefaldende. De fordobles som vægdekorationer, og nogle ser temmelig fantastiske ud, som denne DIY saftige vægplanter for eksempel. For at gøre noget som dette har du brug for en trækasse, noget plastfolie, akrylmaling, superlim, jord, succulenter og mos. Plastfolien holder kassen tør og forhindrer lækager.

Der er mange søde og nemme måder at dekorere de potter, du allerede har. For eksempel kan du lave små hessian planters poser som disse. Er de ikke søde? Alt hvad du behøver for dette projekt er noget burlap stof, en linjal, en pen, en saks og en symaskine. du kan også sy poserne med hånden, men det vil tage længere tid. Sørg for, at taskerne er lidt større end potterne og lidt højere også.

Taler om små tasker til saftige potter, tjek disse søde blomsterpotte cozies fra sotakhandmade. De er super søde, og du kan gøre dem ud af mønstret stof og endda kombinere forskellige farver og mønstre for at skabe mere interessante designs.Hav det sjovt at blande og matche og giv hver saftige krukke sin egen personlighed.

Som du måske ved, kan billedrammer blive repurposed på mange kølige måder, herunder i en planter til succulenter. Ideen er ganske usædvanlig og kræver en lille smule prepping, så sørg for at tjekke video-tutorialen først. Denne ramplanter til succulenter giver dig mulighed for at vise dine små planter på en usædvanlig og interessant måde. Rammen selv kan tilpasses på alle mulige kølige måder.

Måske har du set dette før i haver: Trunker (fra træer, der er blevet skåret ned) bliver til tider forvandlet til plantager. Du kan finde inspiration i det, når du opretter din egen lille træstamme saftige planter. For at gøre det har du brug for en lille træstamme (4 "-5" eller deromkring), en 2 "forstner boremaskine, en boremaskine, sandpapir, malerens tape, spray maling og lak.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar