Omklædningsborde med spejle afspejler indretningens skønhed

Et toiletbord er en vigtig del af et soveværelse eller omklædningsrums design. Det giver brugeren en enkel og praktisk måde at organisere en lang række små ting på ét sted og det holder alle disse knick knacks indeholdt og præcis, hvor de skal være. Et toiletbord med spejl er endnu mere funktionelt. Hvis du undrer dig over, hvilken type design et sådant stykke kunne have, så tag et kig på følgende eksempler.

Fly Vanity er et valnødsbordebord med et enkelt og alsidigt design. Det er en skabelse af Giuliano og Gabriele Cappelletti, og den kombinerer en række elementer i en kompakt struktur. Det åbner for at afsløre et stort spejl og et sæt skuffer og bokhylder til opbevaring af makeup- og hygiejneprodukter.

Det bedrageriske design af Feeling dressingbordet fra Smamobili er spændende, praktisk og meget attraktivt, især for moderne og moderne hjem. Stykket ligner en simpel kommode kun for at overraske brugeren senere med et forfængelighedshus, der kommer ud af rammen, og det betjenes af fjernbetjeningen.

Opbevaring er en vigtig komponent i Stonehenge-bordet. Definerer med rige detaljer og håndlavede overflader, dette møbel er også karakteriseret ved geometriske detaljer og guld elaf indsatser, der giver det et luksuriøst udseende. Indeni afslører aggregatet store opbevaringsrum på indersiden af ​​døren såvel som under spejlet.

Når enkelhed er ekstremt vigtig, skiller visse mønstre mere ud end andre. Et godt eksempel er Ebon-toiletbordet, der imponerer med dets minimalistiske og meget elegante design. Dette er et vægmonteret stykke, der også kan fungere som konsolbord. Den øverste flip åbner for at afsløre et spejl og opbevaring til smykker og makeupprodukter.

Enkelhed definerer også Symphonia Night dressingbordet. Det har en wenge-finish og et slankt og enkelt design. Udover det kan stykket også fungere som en computer desk til et hjemmekontor.

Et andet kriterium, der bestemmer attraktiviteten af ​​et toiletbord, kan være dets evne til at være multifunktionelt. Magic Cube passer ind i denne kategori. Det tilbyder tre forskellige funktioner i et design, og det kan bruges som et toiletbord, som et staldskab eller som et skrivebord. Det alsidige design gør det muligt at opretholde dets funktionalitet i alle disse situationer.

Infinity-tabellen er defineret af lignende attributter. Det kan fungere både som et skrivebord og et makeupbord og i begge tilfælde tilbyder det en stilfuld arbejdsflade og brugbar opdeling opdelt i små rum. Den centrale del af toppen løfter op for at afsløre opbevaringen og et spejl.

Spejlet ser ud til at overtage designen af ​​Kara-toiletbordet. Dette stykke er forsynet med syv spejle med forskellige dimensioner, der svinger og tændes, så du kan beundre dit arbejde fra alle vinkler. Dette sofistikerede møbel er designet af Toner Architects.

Hvis ikke for spejlet, ville denne tabel også have været stor som et skrivebord eller en konsolbord til gangen. Dens design er virkelig simpelt og dets navn er meget suggestivt: Ben krydsede. Bordet har slanke koniske ben og to rummelige skuffer til opbevaring. Det endelige tryk er et justerbart runde spejl.

ADP design skabte en serie projekt med navnet Contatto, som også indeholder et meget stilfuldt toiletbord. Imidlertid tillader dimensionerne af dette stykke ikke, at den passer i små rum. Dette er et tilbehør til store soveværelser.

Lagen ombord er på den anden side meget kompakt, og det gør det til en passende mulighed for en række små rum. Stykket er designet af This Weber og er lavet af lakeret træ med en attraktiv og sofistikeret lilla finish.

Stilfulde måder at tilføje et toiletbord på soveværelset

Det mest almindelige sted for dressing borde er soveværelset. Her bruges de som tilbehørsmøbler og tjener både et funktionelt og et dekorativt formål.

Den kompakte design af de fleste toiletborde giver dem mulighed for at passe komfortabelt i små soveværelser uden at føle rummet rodet og lille. De smalle kan let placeres mod væggen, og mange mønstre kan vægmonteres for at spare gulvplads.

MoreINSPIRATION
  • Smukke Omklædningsborde Ideer til dit hjem
  • Sådan tilføjer du Boho-Chic Flair til dit soveværelse med et påklædningsbord
  • Sådan omdannes et lille soveværelse til et omklædningsrum

De større modeller kan tjene som kontaktpunkter til soveværelset, der modvirker sengen i denne forstand. En god position er foran sengen, selvom spejlet kan blive forstyrrende på et tidspunkt. {Fundet på sherriagnewdesign}.

Spejlglasset på toiletbordet bliver en udsmykning til værelset. Det er muligt at understrege rummets rummelighed ved også at tilføje et par flere spejle, måske endda et spejlet hovedgærde for eksempel. {Fundet på lukecartledge}.

I nogle tilfælde bliver toiletbordet en del af en større væg enhed. Denne er for eksempel integreret i en stor enhed med et stort spejl og masser af lagerplads. Dette er en meget stilfuld og smart måde at opretholde et flydende og simpelt design igennem.

En anden mulighed er at få toiletbordet placeret i slutningen af ​​sengen. Denne type layout gælder kun, når visse typer senge anvendes. Sengens ramme skal indeholde en separator, så bordet kan placeres imod det. {Fundet på morphinterior}.

Omklædningsbordet skal fortrinsvis placeres tæt på en kilde til naturligt lys, såsom et vindue.I tilfælde af soveværelset betyder dette normalt området ved siden af ​​sengen, i hvilket tilfælde bordet ville erstatte et natbord. {Fundet på wesley}.

Du kan vælge at dekorere området omkring toiletbordet for at gøre dette rum til et fokuspunkt for soveværelset. For eksempel kan du bruge tapet eller væg dekorationer.

Sådan tilføjes et toiletbord til et badeværelse

Et andet rum, hvor der ofte ses påklædningsborde, er badeværelset. Dette er en gyldig mulighed i tilfælde af rummeligt badeværelse, selv om de mindre også kunne rumme en sådan funktion med en vis indsats.

Ombordbordet kan være en del af en stor forfængelighed. Det kan oprette symmetri, når der er to separate dræn. I dette tilfælde er toiletbordet placeret foran spejlet, hvilket er et glimrende valg. {Fundet på strandemoandassociates}.

Dette layout er ret ens. Sengebordet er som en bro mellem to ens forfængelighed, hver med deres eget vægmonterede spejl og sconces. Spejlet er imellem, og det giver det meget tiltrængte naturligt lys. Desuden giver spejlscenerne kunstig belysning resten af ​​tiden. {Fundet på periodarchitectureltd}.

En almindelig praksis er at bruge påklædningsborde i kombination med stort spejl for at gøre badeværelset til at virke større og mere rummeligt og luftigt. Dette hjælper når rummet er lille og fyldt med robuste møbler og faciliteter.

Dette master badeværelse er meget rummeligt og meget smagfuldt indrettet. Sengebordet er anbragt mod væggen og forbinder forfængelighed. Det får sit lys fra vinduesvæggen. Farvepaletten er lys og chic. {Fundet på charlieandcodesign}.

Dette er et eksempel på, hvordan et kompakt omklædningsbord kan passe i et mindre badeværelse. Denne har reducerede dimensioner og et design, der gør det muligt at passe i hjørner. Placeringen af ​​karret er også ganske smart i dette, hvilket giver plads til bordet og forfængelighed uden at gøre lokalet til at virke lille.

Ombordbordet kan være et fritstående stykke. Dette forhindrer imidlertid ikke det i at dele lignende designelementer med forfængselsenheden eller andre stykker i rummet. Vi sætter pris på den måde, hvorpå de to store spejle understreger rummets rummelighed i dette tilfælde.

Omklædningsborde integreret i walk-in closets

Hvis hverken soveværelset eller badeværelset komfortabelt kan rumme et toiletbord eller hvis du simpelthen undgår at have det placeret der, kan en tredje mulighed være walk-in closet. Dette er et område, der, hvis det er rummeligt nok, kan rumme mange nyttige funktioner.

Ombordbordet kan være i form af en ø placeret midt i omklædningsrummet. Det kan være det centrale element i rummet og det kan få sit lys fra vinduerne og fra en loftshængt vedhængslampe. {Fundet på aji}.

En mulighed er at vælge et lille toiletbord og passe ind i et hjørne eller ved siden af ​​et stort skab. Det behøver ikke tonsvis af lagerplads. Et par små skuffer er nok til de grundlæggende fornødenheder. Spejlet er dog et must-have. {Fundet på andreagary}.

Hvis rummet tillader det, kan du både have en ø og et toiletbord. De to vil fungere som separate møbler, hver besætter et andet område i rummet. De kan have matchende designs til et sammenhængende udseende. {Fundet på seegerinteriordesign}.

Det er en interessant ide at matche visse detaljer på toiletbordet til andre elementer i rummet. For eksempel kan den koordinere med spejle som i dette tilfælde eller med gulv, loft, belysningsarmaturer og en række andre elementer.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar