Funktionelt foldet brusebad til små badeværelser

Små badeværelser er noget, som mange mennesker skal håndtere. Nogle gange, når du leder efter den perfekte lejlighed, finder du en, der har en dejlig stue, et stort soveværelse, men et lille badeværelse, og du skal lave nogle kompromiser for at overlade det til. Men selvom dit badeværelse er lille, så vær ikke så skuffet, fordi der er mange løsninger til det.

For eksempel tage et kig på dette fantastiske bad. Det er en folding bruser specielt designet til små badeværelser hvor plads er altid et problem. Det er designet af Supiot, og det er en meget genial løsning for dem, der har et lille badeværelse. Det giver dig mulighed for at spare plads, mens du stadig kan nyde komforten ved at tage et godt brusebad. Dette skyldes, at denne bruser simpelthen kan pakkes op, når den ikke bruges, bliver et lodret hvidt bord. Denne vare er tilgængelig er forskellige størrelser og farver, så du kan tilpasse det til dit eget badeværelse og i overensstemmelse med dine personlige præferencer.

Jeg finder denne ide meget genial og klog. Selv om det kan være lidt irriterende at folde og udfolde brusebadet hver gang man skal tage et brusebad, tror jeg, det er noget, du kan leve med, hvis du vil have nok plads på badeværelset for at føle dig godt tilpas.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar