Ukonventionelle lamper med kølige og funky designs

I en verden der producerer for masserne er det ofte svært at finde noget andet, noget funky og ukonventionelt. Dette gør indretningen så meget mere udfordrende. Lad os tage lamper og belysningsarmaturer generelt. Butikkerne er fulde af generiske designs, der ikke rigtig skiller sig ud på nogen måde.

Men hver gang imellem kommer vi over nogle kølige lamper med friske og iøjnefaldende designs, og disse øjeblikke er virkelig givende. Vi ved, hvor svært det kan være at gennemse alle de generiske ting i håb om at finde den ene funky lampe, der skiller sig ud, så har vi allerede gjort det for dig. Det er det, vi fandt hidtil.

Disse vedhængslampe ligner de hyggelige hatte, som børnene bærer om vinteren. De har endda den store pom-pom på toppen. Faktisk tror vi, at de faktisk er lavet af ægte hatte strakt oven på en slank ramme omkring pæren. Det kan være muligt at lave noget som dette hjemme ved hjælp af et par enkle værktøjer, så du kan give det en chance, hvis du vil.

Eller hvad med nogle bøger omdannet til lysarmaturer? Det er en virkelig genial og interessant idé og at illustrere, at vi fandt disse unikke lamper, der bruger LED-pærer. De virker som det perfekte tilbehør til læserhjørnet eller til et soveværelse eller hjemmekontor / bibliotek. Geniale designs som dette ligner noget, som Ali Siavoshi kan skabe, så sørg for at tjekke de andre interessante ideer også.

Disse to lamper kaldes Jules II henholdsvis Star og de har lignende designs. Den første er en ophængslampe, der er tilgængelig i lakeret metal, messing eller kobber og med en skygge tilgængelig i en række farver. Den anden er en slank og stilfuld bordlampe med linnedskygge og de samme muligheder som den første lampe. Farveindstillingerne er igen flere. De to lamper er ret ens i form af design, og de parrer sammen pænt, selv om de også er fantastiske alene.

Hvis du leder efter noget komplekst med et videnskabs-inspireret design, bør du tjekke den Atomic bordlampe. Det har fire runde spotlights, der blandes med flere andre sfæriske forlængelser. Den kommer med sort eller hvid med forgyldte detaljer. Det er en type lampe, der nemt kan tilpasses til en række interiørdesigner og dekorationer, fra afslappet til formelt, minimalistisk og luksuriøst.

Taler om minimalisme, hvis det er din stil, har vi et par forslag, når det kommer til lamper. En af dem er Bott bordlampen. Den har en rigtig ren og enkel form med en krop lavet af blæst glas. Det er færdigt med et ombre look, farverne bliver mørkere øverst og gradvist bliver lettere mod bunden. Lampen har også et funky håndtag på toppen, som lader dig nemt bære den rundt.

Caena er dette virkelig kølige belysningssystem lavet af ringe, som kan kombineres til dannelse af kæder. Det betyder, at du kan tilpasse dine belysningsarmaturer, så de bliver så lange som du vil og kan udvides. Derudover vil du også have denne iøjnefaldende lampe, der garanteres at skille sig ud og blive et fokuspunkt for din indretning.

Hvis disse vedhængslampe ser på dig som migrerende fugle, er det fordi det er det, der faktisk inspirerede deres design. Det er en eksklusiv linje kaldet Night-Birds. For at skabe de delikate vinger blev der brugt en særlig proces, der involverer smeltende glas og derefter bøjede det. Dette medfører også enestående farver i glasset, der giver hver lampe et tydeligt udseende. Hver har en LED lyskilde indlejret i kroppen.

Vi finder disse vedhængslampe til at være rigtig cool og sjov, samtidig med at de bliver elegante og raffinerede. De hedder Jeeves og Wooster, og de er hver håndlavet af uldfilt. Interiøret er foret med aluminium, og det lader det reflektere lyset på en meget stilfuld måde. Nyhederne er sorte med et guldanodiseret interiør, en tidløs combo, der altid ser smuk ud.

Både hunde og katteelskere kan give deres hjem et temaudseende ved hjælp af disse sjove og søde lamper. The Get Out Dog lamperne er designet af Clotilde et Julien til ENOstudio. De er lavet af MDF og de kommer i en række farver. Deres designs er legende og alsidige, og det betyder, at både børn og voksne elsker dem.

MoreINSPIRATION
  • Coole lamper, der lyser op stemningen med deres designs
  • Ukonventionelle polyethylenlamper
  • Op til opgaven - 10 nutidige bordlamper med geniale designs

Nogle designs skiller sig ikke ud gennem form eller farve, men på en helt anden og unik måde. Kartonlamperne er et godt eksempel. Denne moderne serie introducerer nye koncepter. Lamperne er lavet af genanvendelige og økologiske materialer (pap), og de sendes adskilt, hvilket kræver, at brugeren sætter dem sammen som et puslespil. Du kan få disse paplampe i ni forskellige farver, og den lille størrelse kommer også i fire illustrerede versioner.

Hvad du ser her er et par lamper kaldet bror og søster. De blev designet af Thomas Merlin og de ligner meget med undtagelse af nogle få detaljer. Lygterne er lavet af bøg træ og stål og de fås i fire forskellige farver. Deres enkle og alsidige design gør dem ideelle til skriveborde, natbord eller som accent stykker til stuen.

Designet af Light Forest serien er inspireret af klatreplanter. Forestil dig lampens krop som stænglerne på planterne og nuancerne som de blomstrende blomster.Systemet er udtænkt til vægge og lofter og har en rigtig cool industriel atmosfære uden at være for rå eller mangler charme og elegance.

Der er masser af legende og sjove lamper derude. Udfordringen er at finde dem. Vi gjorde et dejligt godt arbejde på det, så her er endnu et interessant design. Denne lampe hedder Cerf Volant og blev oprettet af Elise Fouin. Det kan placeres i alle vinkler, og det gør stort set meget plads til at se munter ud.

Designet af Atelier O.I. for Artemide er Decomposé lampen et rigtig stilfuldt lysarmatur. Det er meningen at være et loftarmatur og det har en meget delikat silhuet. Navnet er faktisk ret suggestivt til dette design. Opmærksomhed på detaljer er virkelig stor. Designerne sørget for, at lyset falder præcist på hver ring, hvilket skaber smukke skygger og fremhæver designet.

Lamperne og armaturerne i denne serie deler i almindelighed en kærlighed til rå og enkle materialer og design og en forbindelse til vintage og rustikke designs. Kollektionen designet af Marijke van Nunen er alsidig og omfatter vedhængslamper, lysekroner og bord- og gulvlamper. De har enkle og velkendte former, og de er beregnet til at gøre vores hjem til at føle sig hyggelige.

Hvis du leder efter en ny gulvlampe, ville Hanna måske være et godt valg. Denne vintage skønhed har en marmor base og teardrop metal nuancer, der gør hele stykket ligner en stor potteplante eller et lille træ. Designet er lidt kunstindretning og lidt klassisk samtidig med at der er nogle moderne appel.

Kig på dette vedhæng lys kan du være fristet til at tro, det er faktisk en opad bordlampe. Nå, det er faktisk ideen bag det. Athen vedhænget har et meget simpelt og samtidig meget tiltrækkende og fascinerende design. Oprettet af It's About RoMi, den har en marmor kolonner, der har en Edison-stil pære.

Det grafiske design af denne vedhængslampe serie kombineret med de lyse og dristige farver giver armaturerne et rigtig friskt og legende udseende. Desuden gør designens enkelhed dem meget alsidige og egner sig til en række forskellige rum som f.eks. Balkonen, soveværelset, læsepladsen, hjemmekontoret eller endda stuen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar