Funny Dream Bookshelf af Dripta Roy

Mange af vores drømme er afspejling af vores aktiviteter, som vi gjorde i løbet af dagen, ting der påvirker vores eksistens eller nogle gange er de forbundet med det, vi har læst i det seneste. Normalt kan vi læse noget før vi går i seng og de fleste gange kan vi endda have drømme om, vi har læst.

Vi kan måske drømme, at vi er nogle fantasifulde tegn, at vi har nogle supermagter, måske drømmer vi, at vi er nogle vidunderlige helte, som alle beundrer dem. hvis du er en person, der elsker bøger og læser før du falder i søvn, så har du helt sikkert en bookshelf nær din seng eller et specielt sted hvor du kan lægge alle dine læsematerialer.

For de, der er sjove og vil gerne skabe en behagelig og behagelig atmosfære og design for deres værelse, er den søddøde Dream Bookshelf en fantastisk mulighed. Dripta Roy er en designer der kombinerede glasfiber, træ og boblen sky form af denne vidunderlige Dream Bookshelf hvor du kan sætte alle dine dyrebare bøger eller andre læsematerialer af forskellig størrelse. Den sjove form af denne bogreol sender dig til ideerne om drøm og fantasi, som kan vises efter at du er faldet i søvn, og du begyndte at rejse til den magiske verden af ​​drømme.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar