Funny Pillow Shaped Ceramic Vægur

Hvis du er træt eller søvnig, kan en pude være et perfekt objekt til denne type situation. Normalt kan en fluffy, blød og smuk pude tiltrække dig mere til en sød lur, selvom du ikke havde en sådan hensigt.

Der er folk der foretrækker alle slags puder, så de kan føle sig mere komfortable og intet kan forstyrre deres søde drømme. Nogle foretrækker nogle hårde og tunge puder, i modsat fald elsker de bløde og lette puder. Der er mennesker der elsker store puder, mens andre foretrækker de små. Der er også folk, der foretrækker at sove uden en pude, da de synes det er sundere sådan.

MoreINSPIRATION
  • Sjovt DIY Halloween vægur
  • Funny Beast Pillow For Kids
  • Keramiske hundformede højttalere

Hvis du er søvnig eller ej, vil du helt sikkert elske dette sjove Pillow Shaped Ceramic Wall Clock, der kommer fra Creativewithclays Etsy butik. Den elegante firkantede form og det smukke design kan tro, at det er en ægte pude af stof med detaljeret broderi, men når du rører ved det, indser du at det er lavet af keramik, så det er et ægte vægur.

Du tror måske også, at det er tungt, men det er det ikke. Du kan hænge det på væggen ved hjælp af et billedkrog, pryder det til en kvindes makeupbord eller sæt det ved siden af ​​smykkestativet. Ethvert sted, du vil vælge til denne smukke dekorative genstand, bliver til et attraktivt rum, hvor alle vil beundre dit sjove pudeformede keramiske vægur. Tilgængelig for $ 75.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar