DIY Møbelprojekter lavet af Hele Paller

Vores sidste inspirerende artikel for i dag vil fokusere på pallet møbler. Vi har allerede stort set dækket alle baserne i forbindelse med dette koncept, men der er stadig et aspekt, der skal diskuteres. Følgende projekter viser dig, hvordan du bruger hele paller at skabe praktiske møbler til dit hjem. Der kræves ingen opskæring og demontering.

Platform Bed.

Afhængig af størrelsen på din madras skal du have mellem 4 og 8 paller til dette projekt. Du skal blot sikre dem sammen og lave to niveauer for at skabe en forhøjet platforms seng. Du kan male pallerne enhver farve du foretrækker.

Comfy Ottoman.

Placér to eller tre paller ene oven på den anden, en behagelig madras eller pude på toppen og binde dem alle sammen med elastisk stof eller endda med repurposed bælter. Du vil lave en dejlig ottoman til brug i stuen.

Køkken Pot Rack.

Opbevar og organiser alle dine gryder og pander med a DIY palleholder. Alt du behøver er en træpalet, som du monterer på væggen med kroge og beslag. Placer den under loftet for at spare plads. {Fundet på agreenpointkitchen}.

Lodret Pallet Have.

Paller er fremragende til opbygning af vertikale haver som du kan installere i din balkon, på terrassen eller endda på en væg i dit hjem. Alt du skal gøre er at male pallen en attraktiv farve og placere den lodret, hvor du vil.

Mærket Urtehave.

Hvis du bruger kridtmaling til pallen, så vil du kunne mærke dine planter. Du kan også altid bruge faktiske etiketter, markører og andre metoder. Omdanne pallen til en urtehave til dit køkken.

Havebord.

I stedet for at lave din havearbejde på indkørslen eller et andet ubehageligt sted, bygg dig selv et havebord. Du kan bruge en eller to paller, båndhængsel, et par skruer og nogle kroge til at organisere dine værktøjer. {Fundet på sasinteriors}.

Vend dem til en bar.

MoreINSPIRATION
  • Lav dine egne møbler ved hjælp af paller
  • 25 nye måder at vende paller til unikke møbler
  • Vinstativer og barer fremstillet af genbrugspaller

Tag to træpaller og tilslut dem som i billederne. Placer dem lodret og tilføj en bordplade eller en tæller. Du får en bar, som du kan bruge på terrassen, terrassen eller endda i dit køkken eller spisestue.

En anden lille bar.

Her er en anden bar, denne gang mindre, også bygget fra en palle. Noget som dette kan være nyttigt i køkkenet, spisepladsen, kælderen osv. Det kan også tjene som vinplade. Bare find et godt sted for det og placere det der. Monter den på væggen for at spare gulvplads.

Boghylder.

paller kan være let omdannet til bogreoler. Du skal bare montere dem på væggen. Ingen skæring er nødvendig. Du er velkommen til at tilpasse bogreoler med dit valg eller maling, farve og tekstur.

Kaffebord.

Tag en pall, rengør den og mal den, hvis du vil, og monter derefter fire hjul i hjørnerne. Nu kan du bruge det som et sofabord til dit dejlige udendørs opholdsområde. Og hvis dit hjem har en afslappet eller rustik indretning, kan du endda tage inde.

Udendørs siddepladser.

Måske har du bemærket, at paller arbejder godt udendørs, hvor de kan omdannes til nyttige møbler. Et andet godt eksempel er dette comfy daybed / bænk. Det er bygget med træpaller og puder.

Vægmonterede hyller.

Har du brug for lagerplads eller visningsplads til din indrejse eller et andet rum i huset? Prøv en pallhylde. Bare tag pallen og tilføj et par stykker træ for at skabe de faktiske hylder.

Have Tool Rack.

Opbevar alle dine havearbejde værktøjer godt og organiseret med et palleholder. Du må ikke gøre noget arbejde. Tag kun pallen og læg den lodret mod væggen. Alle dine store værktøjer passer indvendigt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar