Smukke møbeldesigner jordet af glamourøse guldbaser

Guld, hvad enten vi snakker om farven eller ædle metaller, skal bruges med omhu og i de rigtige proportioner ellers kan det overvælde hele designet. I en verden af ​​møbler kan en guldbase i kombination med en enkel og solid krop være et godt udseende. Møbler med guldben har også det unikke strejf af glamour, som vi elsker uden at se overdådige eller kitschy. Det er, hvad vi skal fokusere på i dag.

Den designidé, vi nævnte, kan anvendes stort set alt fra kaffeborde til sofaer og afføring. Der er også en flok flotte stilarter og kombinationer af materialer, der kan spille med disse gyldne accenter på vidunderlige måder.

Selv dagligdags tilbehør som gulv- og bordlamper eller vaser og planterne ser udsøgt ud med et strejf af guld i deres design. De kan bruges i kombination med matchende møbler, eller de kan være de eneste elementer med glamourøst guld i deres design.

En af detaljerne i bunden af ​​et vellykket design er den rigtige palette af materialer, der anvendes i de rigtige proportioner og med de rigtige afslutninger. Vi nyder virkelig den kontrast, der er vist her, mellem de slanke, koniske ben og den solide bordplade i en mere tonet farve, der fanger materialets unikke karakter.

Vi nyder også kontrast af teksturer mellem den skinnende gyldne base og stoffet polstret krop af dette elegante sæt stole og sofaer. Der er også et vink af legende i designet, der er udformet i enkle former med et sjovt og quirky twist.

Der foregår meget her og denne smukke spisestue er absolut centrum for opmærksomheden. Den mørkeblå polstring har en royal allure, og det gør guld til det perfekte match som en accentfarve. Derudover bringer det geometriske design af rammen brikken ind i sfæren af ​​moderne møbler.

På den anden side er der intet forældet om dette slanke sofabord. Den har en iøjnefaldende base med et geometrisk design og en dejlig gylden finish suppleret med en sekskantformet glasplade med en smuk mørkegrøn farve.

En lignende designstrategi findes i dette rektangulære sofabord. Den brune farvetone på glaspladen føjer et strejf af varme og elegance til designet, samtidig med at man ser udsøgt i kombination med guldbasen.

Den klare glasplade og bundhylde giver rammen mulighed for at skille sig ud i dette tilfælde. Dette giver bordet et særligt let og gennemsigtigt udseende, og det øger dets alsidighed, især når det kommer til små eller overfyldte rum.

Vi finder guld for at være en meget glamourøs og elegant farve, så det blandes med eksotiske materialer som visse træer eller marmor er absolut et interessant valg, der skal øge den samlede udsøgthed af det pågældende møbel. Et interessant eksempel er dette elegante konsolbord, der ikke behøver noget tilbehør til at skille sig ud.

MoreINSPIRATION
  • Paint-Dipped Furniture Designs, den nye trend for 2013
  • Indretningsdesign ideer til et glamourøst stue
  • Graceful Møbler Designs med klare glas ben

Guld og marmor udgør også en duo i dette tilfælde, selvom indirekte. Bordet har en mørk marmorplade med rig veining, mens de elegante stole har gyldne rammer med slanke, geometriske linjer.

Sculptural er et perfekt ord til at beskrive denne konsolbord med. Den satellit-inspirerede base alene er nok til at gøre dette til et fokuspunkt for rummet. Det er nok derfor, at toppen blev holdt minimal. Det har et enkelt og gennemsigtigt design med delikate kurver og en organisk form.

Benene, der understøtter disse afføring, kan være tynde, men de er stærke og slidstærke, og de ser rally smukke ud i kombination med den polstrede top med farverne og kontrasten af ​​matte og skinnende overflader.

Ser man på dette moderne sofabord, ser det ud til, at metalrammen styrer hele designet, der har klo-lignende understøtninger, der vikler sig rundt om bordets krop. Den rene hvide top og nederste hylde opretholder et frisk og afslappet udseende.

Et design, der let kan overses eller anses forældet, bringes tilbage til livet med denne glamourøse guldfinish. Stolen selv har en metalkonstruktion med et geometrisk design og er beregnet til at blive brugt i kombination med sædehynder for en smuk kontrast af tekstur, farve og materiale.

Guld og sort combo er en af ​​de mest udsøgte og tidløse. Det er et symbol på overflod og elegance, og du kan det her i form af en moderne konsolbord / skrivebord. Den blanke sorte top suppleres af en geometrisk metalbase med en guldfinish.

Et møbler med guldben eller en guldbase er den perfekte mulighed, hvis du vil have indretningen til at se elegant og stilfuld uden at være for overdådig og ikke nødvendigvis sofistikeret. Du kan opretholde en afslappet atmosfære og samtidig sørge for, at rummet ser glamourøst ud.

Accentfarver som guld eller sølv eller en anden metallisk tone generelt har potentialet til at se godt ud, når de kombineres med en hvilken som helst anden farve. Sort og hvid er klassiske muligheder, men du kan se her, at endnu mere usædvanlige nuancer som denne dejlige pastellrosa kan se udsøgt ud i en lignende designindstilling.

Dette stilfulde skrivebord er en del af samme samling som pastellbordssiden som vist ovenfor. Den har de samme delikate og smukke linjer og guldbase og den tonede farve, der bruges til toppen, er den perfekte modstykke til den glamourøse basekentre.

Geometriske design og interessante farver går hånd i hånd.På samme måde fungerer stærke og iøjnefaldende accentfarver som guld arbejde i kombination med minimalistiske former og simple designs. En kombination af alle disse elementer er præget af denne bord og stol combo.

Det, vi elsker mest om denne indretning er elegancen af ​​de guldtippede stolben. De står i kontrast til den eksotiske træramme og det sorte læderbetræk. Et sådant design kan se rigtig elegant, når det kombineres med andre matchende designdetaljer, som er spredt godt ud i rummet. I dette tilfælde kommer gyldne accenter i form af et skulpturelt sidebord og glamourøse accenter hele vejen igennem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar