Furry og hyggelige beanbags

Det kan være lidt for sent for dette, da det allerede er forår, men disse ting var bare for søde og smukke for at ignorere dem. Du er formentlig bekendt med almindelige beanbags. Disse er lidt anderledes. De er pelsbeklædte beanbags. Disse slipcovers er perfekte til vinteren. De holder dig varm og hyggelig og de er også meget bløde og komfortable. Anyway, vi troede du måske stadig vil nyde nogle furre øjeblikke eller i det mindste drage fordel af den specielle pris.

Disse små og store beanbags er nu tilgængelige til en speciel pris, der kan variere fra 43,33 euro til 127,57 euro. De er meget bløde og hyggelige og har friske glidelåser i elfenben. Den neutrale farve frembringer beanbagsens skønhed, samtidig med at de giver dem mulighed for at være meget alsidige og at kunne supplere næsten enhver indretning. Den lille beanbag måler 36'' i diameter, mens den store måler 41'' i diameter.

MoreINSPIRATION
  • Furry beanbags til en hyggelig vinter
  • Den legende og furrige mongolske fåreskindbænk
  • Den hyggelige Nest gulvpude af Zilalila XXL

De pukkelige bønnesækkeindsatser er miljøvenlige, og de er fyldt med op til 30% genanvendt polystyren. Desuden er den lette acryl glideklud aftagelig til rengøring. Glidekalenderen skal rengøres. Glidebordet og indlægene er tilgængelige både som individuelle emner eller som sæt. Indsatsene var ikke konstrueret til at blive brugt uden slidbeklædning. Slipscoveret er lavet af 100% akryl pels. Den er fyldt med genbrugsmaterialer, der kan indeholde en blanding af mørke og lette perler.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar