Fusionstabellerne af Matthew Robinson

Når man står over for udfordringen med at komme op med et originalt og unikt design, kan designere finde deres inspiration overalt. I nogle tilfælde er de resulterende designs meget ligefrem, mens i andre tilfælde får brugerne frihed til at forestille sig, hvad inspirationskilden var. For disse tabeller er det lidt uklart, hvad udløseren var.

Fusionstabellerne blev designet af Matthew Robinson. De var faktisk hans kandidatprojekt for Leeds College of Art i England. Han formåede at komme med noget anderledes og iøjnefaldende, men ikke på en chokerende måde. Da navnet ikke rigtig giver os et fingerpeg om, hvad inspirationen var for dette projekt, er vi fri til at sætte vores fantasi i gang. Personligt finder jeg disse tabeller meget lækker. De synes at være lavet af hvid og mørk chokolade, der bare smelter væk og skaber en lækker kombination.

MoreINSPIRATION
  • Moderne moderne Hairpin sideborde
  • Grete Jalk Nesting Tables
  • Runde kaffeborde afslører hemmelighederne i deres smukke design

Fusionstabellerne er trods deres sarte udseende meget stærke og holdbare møbler. De er lavet af massivt træ, og de er lavet for hånd. Forskellene i farve kommer fra to forskellige typer træ: valnød og ahorn. Tabellerne har et meget venligt og tegneserieagtigt udseende. De er enkle, og de kan kun imponere med deres form og naturlige charme. De blev designet som et par og ville tjene smukt som kaffeborde. De kan enten bruges som et sæt eller separat.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar