Gadget Tree House i Grækenland

Når "træhus" kommer til vores tanker tænker vi på barndom og legeplads samt perfekte hideaways. Et par og deres 11 år gamle søn besluttede at bygge et træhus for at leve i som et daglig hus. Deres indvendige rum er omkring 376 kvadratmeter, og det, der er virkelig interessant om disse projekter, er, at dette hus er fyldt med masser af højteknologiske gadgets, uden lighed med hvad der nogensinde med træhusinteriør vi kender. Dette hus var designet til at blive en del af landskabet, derfor blev ikke et enkelt naturligt element forstyrret, skåret eller flyttet.

Konstruktionens dæk er 10 meter over jorden, sidder på en Blue Forest bracer system, der tillader træbevægelse. Klientens anmodning var at bygge et eksklusivt træhus med et stort antal luksuriøse tilbehør, derfor er hele husstanden fyldt med de nyeste teknologier. Ved hoveddøren er der et biometrisk fingeraftrykslåsesystem; indeni er der andre højteknologiske funktioner som en skræddersyet CCTV-konsol, et stort plasma-tv, state of the art lydsystem og selvfølgelig den hellige treenighed af spillekonsoller: Xbox, PlayStation og Wii.

MoreINSPIRATION
  • Den økologiske aborre luksus træhus
  • Mærkelig Banyan Tree House Café i Japan
  • Et moderne træhus i en 100 år gammel eg, et perfekt sted at lave nye minder

Husets designfunktioner ceder-tunge-og-groove boards og hånd-split eg shakes for at gøre det ydre blande ind i de naturlige omgivelser. Kombinationen af ​​disse naturlige farver er meget attraktiv, men gør huset mindre undertrykkende i sin naturlige indretning. Så næste gang du tænker på et træhus, husk at i Athen, Grækenland er der en, som du også gerne vil vokse. {Found on blueforest}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar