Lille tilbagetog i midten af ​​skoven

Vi drømmer alle på et tidspunkt om at have et lille tilbagetog et sted midt i naturen, hvor vi kan gå og glemme alt og alle og bare nyde nutiden og beundre udsigten. Det er præcis, hvad ejeren af ​​denne smukke tilbagetog får at gøre. Dette hus er beliggende i Gambier Island, British Columbia, Canada. Det sidder på et meget uvenligt sted, hvilket gjorde dette til et meget vanskeligt og udfordrende projekt. Det var dog det hele værd.

Dette var et projekt fra BattersbyHowat Architects Inc. Huset de designede sidder på et stejlt skrånende træsted med udsigt over en lille privat strand. Det kan være lidt svært at nå huset, men når du er der, glemmer du alt. Indvendigt består en tredjedel af huset af værelser med kontor og hovedindgang. Dette danner det lavere niveau. Det øverste niveau indeholder familierummet. En intern trappe forbinder disse to niveauer.

MoreINSPIRATION
  • Familie weekend tilbagetog i Cold Spring, NY
  • Moderne Retreat kommer i kontakt med naturen ved hjælp af tre gårde
  • Tucson Mountain Retreat ved DUST design

Familieområderne har store vinduer og skydedøre, der giver naturligt lys og hjælper også med ventilation. Huset har også et dæk med udsigt over vandet og en terrasse. Børnenes værelser udgør et mere privat område med udsigt over den klippede bjergside. Hovedsoveværelset nyder godt af ekspansive udsigt over landskabet. Udsigterne og skønheden i landskabet var de elementer, der fik ejeren til at vælge denne særlige placering. {Fundet på archdaily og billeder af Sama}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar