10 Garage konvertering ideer til at forbedre dit hjem

En simpel garage har mere potentiale end du nogensinde kan forestille dig. Med lidt indsats og fantasi kan du vende et koldt og ædru sted i et indbydende og fredeligt område ... eller ej. Det endelige resultat afhænger af dine ønsker! Indstillingerne er uendelige, men desværre skal du stadig tage højde for forskellige aspekter. En af dem er mængden af ​​plads, du har.

Den anden er relateret til hvad er din ide om en garage konvertering. Hvad vil du have i stedet for det, et kontor, et læserhjørne, en legeplads for dine børn? Måske kan de følgende billeder hjælpe dig med at beslutte, hvad du virkelig har brug for.

1. Garage renoveret til familie leg.

Børn er altid fulde af energi. Hvorfor ikke lære dem at kanalisere det på noget godt for deres helbred, som sport? Hvem ved, måske med tiden vil de udvikle en passion for sport! Derudover vil et sådant sted stimulere deres fantasi og hjælpe dem med at forbedre deres færdigheder. Klatre monkey barer, gynger, reb, gym måtter, lyder som en perfekt legeplads, tror du ikke? {Fundet på menterarchitects}.

2. Hyggeligt gæstehus.

Vær altid forberedt på overraskelsesbesøg! Tænk på dine venner ude af byen. Hvor kunne de sove, hvis de beslutter at komme over? Vend din garage i et lille pensionat, og du behøver ikke længere være bekymret for det her. Bemærk, hvor vigtig en rumdeler er i ovenstående tilfælde. Anvendes som tv-stativ, giver dette også opbevarings- og arkitektoniske detaljer til værelset. {Fundet på byerne}.

3. Stilfuld lounge med bar.

Modern Craft Construction lykkedes at skabe et smukt boligareal område, hvor engang var en garage. De gjorde deres job så godt, at jeg ikke ville have bemærket dette rum faktisk var en garage. Manglen på vinduer i dette område, og glasgaragedøren var de eneste, der fik mig til at tænke på denne mulighed. Dette er et godt sted at se en film med din familie, eller at kaste en fest. Du har masser af plads!

4. Sove loft, Santa Barbara.

MoreINSPIRATION
  • Hyggeligt hjem i en garage transformation
  • Fra Garage til Industrial Chic Home
  • Familiehus med store glasur skinner en typisk garage

Vi har alle brug for et særligt sted, hvor vi kan finde vores fred og frigøre vores kreativitet. Denne fantastiske hems har næsten alt hvad du behøver: et soveværelse, et lille køkken og badeværelse, store låvedøre med en rustik charme og en smuk klatring, der vil bringe friskhed til dette rum. En sådan dejlig indstilling ville få dig til at drømme om en endeløs sommer. {Found on bethdana}.

5. Romantisk tilbagetog.

Hvem ville have troet, at en garage kan omdannes til et sådant romantisk værelse? Myggenet over sengen er hovedattraktionen. Jeg kan kun forestille mig en frisk luftstrøm med disse hvide gardiner! {Fundet på schappacherwhite}.

6. Afslappende stue til at tilbringe lidt tid sammen med din familie.

Hvor simpelt ville det være at have en fjernbetjening, der kan hjælpe os med at opfylde vores drømme med et enkelt tryk på en knap! En ting, jeg ved helt sikkert: Noks drøm er blevet rigtig takket være Kerrie Kelly Designers. De konverterede en garage til denne smukke familie lounge. En ethanol pejs niched ind i en plade stenmur blev tilføjet for at skabe en varm og afslappet atmosfære. De levende malede genstande på hylderne og disse smukke blomstrede stole bringer et stænk af farve og fremkalder en lunefuld følelse.

7. Vend din garage til en manhule.

Har du nogensinde ønsket at spille pool eller dart eller noget andet, men du var ikke i humør for at komme ud af huset? Hvad med at designe dit eget rum til sådanne aktiviteter ... i garagen? Et poolbord, dart, et bordfodboldbord, rummy, brætspil, videospil, alle disse kunne nemt finde deres plads i din garage. Hvis du har plads nok, kan du tilføje en bar og nogle tabeller. Herefter skal du bare ringe til dine venner og tilbringe en mindeværdig tid med dem.

8. Home gym til at holde sig i form.

Det er ikke så nemt at holde sig i form i disse dage! Vi har altid travlt, mange af os arbejder meget og er optaget af at tænke på noget andet end hvad skal vi spise og hvornår. For ikke at nævne, at vi ikke har tid nok til at gå på gym hver dag. Så hvordan kan du ændre din livsstil uden at løbe hele dagen lang fra hjem til arbejde, så til gymnastiksalen, så hjem igen? Dette er bestemt ikke en måde at holde sig i form, men en måde at håndtere mere stress hver dag. Drej din gamle garage i et gym på hjemmet og stop med at spilde dyrebare tid og penge til at gå i gymnastiksalen.

9. Opret et egnet arbejdsplads til dig ... i din garage.

Uanset om du er freelancer, forfatter, maler eller bare en person, der nyder meget tid på internettet, har du brug for et ordentligt rum til at gøre dit job i fred. Hvis det sted kan være indrettet og dekoreret af dig, endnu bedre! Så fortsæt, tænk på hvad du har brug for, lav en liste, køb hvad du har brug for og vend din garage på et kontor eller en kunststudio.

10. Drej din garage i en hjemmebiograf.

Alle elsker at se film, det er en afslappende aktivitet. Et af mine drømme er at have en biograf i mit eget hus og organisere film sessioner med alle mine venner. Hvis du er en filmfan med en ubrugelig garage ... anser du det som en mulighed for at bruge det. De grundlæggende ting du skal bruge er: en stor skærm, godt lydudstyr, nogle komfortable lænestole eller en stor sofa og popcorn.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar