DIY Hurtige og nemme indbyggede væggaragehyller

Åh, garagen. Det er ikke det mest glamourøse rum i huset, men det er bestemt en vigtig. Garager er vigtige for organisation og opbevaring, men det kan føle sig overvældende at skabe den type opbevaringshylder, der er nødvendige for at imødekomme dine behov og tilpasse dit rum. Denne vejledning viser dig en meget enkel og effektiv måde at opbygge dine egne garageopbevaringshylder på hurtigt og nemt.

Så hvis en væg i din garage ser sådan ud, finder du dette projekt meget tilfredsstillende.

Bemærk: Forfatteren er en erfaren, men ikke professionel, bygherre. Vær forsigtig og omhyggelig, mens du følger trinene i denne vejledning. Hverken forfatteren eller denne hjemmeside er ansvarlig for skader eller skader, der måtte opstå ved at følge denne vejledning.

Nødvendige materialer:

  • Shelving (eksempelvis bruger 6 reoler, solgt i 8 'længder)
  • 1 × 2 furring strips (eksempelvis bruger 10 furring strips, 8 'længder hver)
  • Brad nailer + 1-1 / 4 "brad negle
  • Stud finder
  • Kalkmarkør (valgfri men anbefalet)
  • Niveau
  • Miter sav, rip cut + cirkelsav, stige

Begynd med at rydde den væg, du installerer dine indbyggede på. Som du kan se, er denne væg inde i vores garage, men den er dækket af udvendig sidespor fordi garagen blev tilføjet efter at hjemmet var afsluttet.

Find og marker studsene. Tag en kridtmarkør.

Brug kridtmarkøren til at markere en lodret linje i vægstiften.

Gentag for alle pinde på hyldevæggen.

Derefter vil du markere de horisontale positioner på dine hylder. Hvis du bruger en kridtmarkør, måler og markerer du kun siderne.

Strek kalkmarkøren fra et målt vægmærke til det andet.

Hold endepunkterne sikkert imod væggen, træk centeret af kridtstrengen tilbage et par inches, lad det gå. Det vil snappe mod væggen i en lige linje. Gentag for alle vandrette linjer.

Bestem, hvor du vil have siderne på dine hylder (det behøver ikke at ske på en stud, men det anbefales at placere siderne ikke for langt uden for en studsposition, hvis det er muligt). Markér disse lodrette linjer med kridt.

Hold en strimmel af furring (eller mål) langs en vandret hylde linje, fra den ene side markering til den anden. Markér på randen hvor du skal skære.

Skær furringstrimlen på dit mærke. Gentag denne måling for så mange hylder du laver. Disse strimler vil løbe længden af ​​dine hylder og vil hjælpe med at støtte hylderne selv.

Placer furring stripen direkte på din side hylde kridt linjer (ikke studs) og din horisontale hylde kridt linjer. Brug brad nailer til at negle den ene side af strimlen på plads, på stiften.

Furring strimler er ikke nødvendigvis lige linjer; Faktisk bør de ikke regnes med at være lige overhovedet. Du kan se på dette billede, hvordan båndet naturligt bukker ned lidt i midten. Af denne grund vil du negle i den anden side af randen (før din krystlinje), før du spiker midten.

Placér, så spik den anden side af din furringstrimmel på plads. Sørg for, at alt sømning sker i tappene.

Derefter bevæge sig langs din furringstrimmel for at sømme det på væggen ved hver studlinie. Sørg for at bøje furringen for at justere præcist med din vandrette kridtlinie (hyldepositionslinje), når du går, for at sikre, at hylderne bliver lige og flade.

Gentag denne proces for hver hylde vægmonterede bånd.

Når alle væggen er på plads, er det tid til at bevæge sig på siderne. Hvis du har en ekstra hjælper, skal du holde dem i din sidehylde (skåret i højden, hvis du har brug for det anderledes end 8 '; eksempel bruger 8' højder, så der er lidt sideblokerende på den øverste hylde) langs din side kridt linje. Du kan også anbringe hylderne mod siderne af randen, selvom det er bedst at få nogen til at holde den på plads af sikkerhedsmæssige årsager.

Skub sidehyldepladen imod væggen, og måle fra forsiden af ​​en furringstrimmel til ca. 2 "eller 3" fra den forreste ende af dit hyldekort (i dette tilfælde gik vi med 13 "). Tip: Hvis dine hylder er korte, betyder det, hvis hver hylde's lodrette afstand er mindre end din brad nailer, vil du starte på din laveste hylde og arbejde opad.

Skær fire furring strips pr. Hylde til den måling, du lige tog. Så i dette eksempel, da der er fire hylder, skar vi 16 bånd til at være 13 "lange hver. Arbejde i riflede strimmelpar, stable dem oven på hinanden.

Skyd et par brad-negle ind i den justerede stak. Dybest set skaber du en dobbelt tykk furringstrimmel.

Tryk på sidehyllerpladen i spidsen mod enden af ​​dine vægmonterede furringstrimler. Justér den ene ende af en af ​​disse rynkeblokke med forsiden af ​​din vægmonterede randen. Placer et niveau på toppen, og lav det rynkeblokniveau, glide fronten op eller ned langs sidestylene efter behov.

Når du har nået niveau, skal du have en hjælper, hold den pukkelblok på plads, og hold niveauet på blokken.

Ved hjælp af den forlængende vandrette kridtlinie og kanten af ​​dit niveau som en vejledning, skal du forsigtigt søm fra ydersiden af ​​sidehylderet ind imod den forreste blok. Fortsæt med at spyere, indtil den rende blok er sikker. Af sikkerhedshensyn kan du vælge at klemme rynkeklodsen til sideskinnerne inden spidsen.

De øverste ender af din side-rendeblok og vægmonterede randen skal justeres præcist. Husk, at din sidehylder stadig ikke er sikre; det er simpelthen fastgjort til den fremspringende blok på dette tidspunkt.

Ha en hjælper holde sideskinnerne på plads, mens du og en anden hjælper flytter til den anden side af dine hylder og gentager trinene til denne hylders furringblok der.

Tag den måling, du brugte til dine originale vægmonterede båndlængder, og mål og skær dine hylder til samme længde. Jeg anbefaler stærkt en Rip Cut vedhæftet fil til en cirkelsag til dette trin for at få et præcist snit uden at kræve en stor bordsav. Gentag for alle hylder.

MoreINSPIRATION
  • DIY skoopbevaring hyller til garage: et let, hurtigt og alsidigt projekt
  • DIY væghyller: Smukke akrylhylder på vægge eller i Windows
  • Pretty looking glas væg hylder

Med dine hylder skåret i længden og de rynkeblokke, der er justeret og sikret på begge sider, er det tid til at installere hylden selv.

Ved hjælp af hjælpere, der skubber sidehylderne op mod enderne af de vægmonterede ristestrimler, skal du bruge din brad nailer til at sømme langs siderne af din hylder, lige over (og ind i) de rynkeblokke.

Her er et nærbillede af neglene på siden af ​​denne særlige hylde.

Negle langs bagsiden af ​​hylderne, ind i den originale vægmonterede furringstrimmel.

Med dine to sider og bagsiden af ​​dine hylder nikket ind i de rynkede understøtninger, er din hylde sikker. Dine sideborde er endnu ikke helt sikret top til bund, men med installationen af ​​hver hylde bliver de mere ensartede med de indbyggede hylder og bliver tilsluttet på den måde.

Hvis du startede med din nederste hylde, skal du flytte til den næste hylde op og gentage trinene (begyndende med at skabe to pile blokke ud af fire hylstre). Hvis du startede med midterhylden, som dette eksempel gjorde til sidehyllestøtte, skal du gå videre og starte på din nederste hylde og arbejde dig opad.

Glem ikke niveauet, når du fastgør de rynkeblokke på siderne af din hyldeunderstøtning. Dette trin vil gøre eller ødelægge succesen af ​​dine indbyggede hylder, fordi dine øjne vil spille tricks på dig, hvis du forsøger at øje dette niveau.

Brug en stige om nødvendigt for at være sikker. Arbejd dig helt op på den indbyggede enhed, indtil du har sikret den øverste hylde.

Dine furringstøtter vil se sådan ud fra nedenunder.

Tillykke; Deres hylder er alle installeret. Nu er det tid til at støtte midten af ​​dine hylder for at undgå at bøje over tid. Tag en fyldig strimmel og sæt den om i midten af ​​dine hylder.

Ved at holde rynkestrimlen op imod forsiden af ​​hylderne, skal du bruge en blyant til at markere bagsiden af ​​randen langs den øverste kant af din øverste hylde. Brug din modersav til at skære dette.

Derefter vil du måle og markere center og derefter 3/4 "til højre og 3/4" til venstre for midten på alle dine hylder. Dette skyldes, at du ikke kan se dit centermærke, når du placerer randen foran den, så du kan centrere ringen præcist med dine 3/4 "-mærker. Du vil også markere hver hylde, for som du vil huske, er furring ikke pålideligt lige, så du skal muligvis bøje træet lidt med hver hylde vedhæftning.

Derefter måles afstanden mellem gulvet og bunden af ​​din nederste hylde midt på hylderne. Markér denne afstand på en frisk strimmel af furring, og skær den med gipssågen.

Placer den første furringstrimmel ved midten langs den forreste del af dine hylder, og skub derefter den anden furringstrimmel (den du lige har klippet) bag den, så den er lige under den nederste hylde. Tryk de to rifler sammen.

Flyt parret til en flad arbejdsflade, og brug derefter din brad nailer til at spile de to justerede furring strips sammen.

Reponér det nu forbundne pelsbånds par i midten af ​​hyldefronten, så spik den lange pelsremse på forsiden af ​​dit nederste hylde.

Række rundt og søm gennem toppen af ​​dine hylder ind i den øverste ende af din undermonterede randen.

Den første forreste støtte er nu på plads. (Jeg lover, denne proces er meget nemmere end det kan synes ved at læse dette.) Nu tager du et afsnit ad gangen, så måler du fra toppen af ​​din laveste hylde til bunden af ​​din næste hylde og skærer en furring strimmel til størrelse.

Juster den nyopskårne strimmelstrimmel bag din front-center furring strip og klem på plads.

Center, og derefter hæfte front-center furring strimlen ind i fronten af ​​hylderne. Derefter hæftes den forreste centrering i den skårne rende støtte bagved den.

Glem ikke at hæfte reolerne selv i den øverste ende af ryggen.

Fortsæt med at arbejde dig op på hylderne, måle og installere en pelsstøtte ad gangen, indtil du har færdiggjort de forreste centrerede støttestrimler.

Sideskylderne er vigtige ikke kun for æstetik; Det kan være at give kritisk beskyttelse fra tilstødende stykker som vægmonterede rør i garagen.

Sideskyllepladerne kan også bruges til montering og opbevaring af visse genstande, såsom værktøj, udstyr, målefirkanter, handsker eller endda hotdogristere.

Til alle formål og formål er du færdig og fri til nu at lagre dine hylder. Selvfølgelig kan du vælge at prime og male hylderne, hvis du vil.

I forbindelse med dette eksempels garagehyldeenhed var malingen imidlertid unødvendig.

Lad os tage et kort øjeblik, som det er en glædelig praksis efter et DIY-byggeprojekt, at værdsætte før og efter. Disse hylder tager mindre end en formiddag at bygge og installere, og de er stærke nok til at gemme alle mulige tunge ting.

Vi håber, at du nyder DIY processen med at opbygge dine egne hurtige og nemme garageindbygninger. Dette er helt sikkert en simpel, ligetil og økonomisk måde at lave indbyggede på. Og hvis du er som os, vil du være i stand til at udføre nogle store afbrydelser i færd med at genopbygge hylderne. Det er altid givende at finde dig mere organiseret i slutningen af ​​en eftermiddag, end du var i begyndelsen, er det ikke?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar