Have Design Idéer, der omfatter en Riverside

Hvis du bor ved en flod, så designer din have, så du får mest ud af det, er sandsynligvis højt på din liste over prioriteter. Ofte vil tilstedeværelsen af ​​en krop af vand i nærheden være, hvorfor du først blev forelsket i en ejendom i første omgang. Floder skaber en følelse af forbindelse til andre steder i et havemiljø, fordi de flyder herfra og der og fordi de åbner vista. Uanset om du har en ejendom ved flodbredden, eller ejer en, der sidder ved siden af ​​en sø, gør vandet til centrum for dit havedesign.

Orientering.

Hvis du har et grundstykke ved siden af ​​en flod og planlægger at bygge dit hjem, skal du orientere det mod floden. Selvfølgelig, hvis dit hjem allerede indtager et plot væk fra floden, er der meget lidt, du kan gøre uden at starte igen. I så fald overveje en udvidelse, der vil få mest muligt ud af vandfronten eller en udbygning, som du kan bruge om sommeren, mens du tager væk de længere aftener ved siden af ​​kurset.

Alternativt kan du lave en sti, der løber fra dit hjem til flodens kant, for at forbinde rummene. Hvis du kan, skal du installere yderligere vinduer med udsigt over floden og ikke være bange for at gøre dit hovedsynspunkt på første sal.

Balustrader.

Hvis du har et areal eller en veranda, der har udsigt over flodens side, er det bedst at tilbyde en smule beskyttelse med en god balustrade. Selvom floden ikke er dyb, vil en balustrade betyde, at du kan slappe af og nyde udsigten uden at bekymre dig så meget om små børn. Hvis dit hjem er adskilt fra floden ved et haveområde, bliver det mindre nødvendigt, men i betragtning af gæsternes sikkerhed bør man være i tankerne, hvis man bor tæt på vandet.

Dæmninger.

Hvis du ønsker at komme tæt på vandkanten og måske nyde lidt fiskeri, kan floden strømme langs et dæmning være for dig. En konkret dæmning kan se arkitektonisk glædeligt såvel som funktionel, hvilket giver dig en klar definition mellem land og vand. Hvis jorden falder væk stejlt ud for vandkanten, så betyder en mand, der er dækket, at du har en flad plads til at nyde floden fra.

The Parkland Look.

MoreINSPIRATION
  • Tre ideer til at dekorere din have
  • Rock Garden Design Idéer - At skabe et naturligt og organisk landskab
  • Hvordan man designer og skaber en smuk klippehave

Design din have, så den ligner parkland, er et godt udseende, hvis du er heldig nok til at have en flod, der løber sammen med din ejendom. Få udseendet ved at plante træer i vid udstrækning. Dette vil skabe en smule privatliv til dit hjem, hvis floden kan navigere af andre, og præsentere et modent, afregnet udseende. Parklandets have design er fantastisk, når de ses fra floden, fordi sansen fordobles af vandets reflekterende egenskaber.

Moler.

Monter en anløbsbro ind i floden, selvom du ikke ejer en båd. Der er noget om at kunne slentre ud på en for at nyde vandet, der gør dem så tiltalende. Sæt nogle liggestole på din anløbsbro og slap af, mens solen går ned.

Gør dig selv Waterway.

Hvis du kan lide flodsiden ser ud, men ikke bor ved siden af ​​en, så går alt ikke tabt. De fleste professionelle havedesignere vil have en vis erfaring med vandfunktioner. At skabe en beskeden, menneskeskabt flod kan være dyrt, men det vil nok ikke sætte dig tilbage så meget som at flytte til en flodsideadresse.

Bådhuse.

Messing om på floden er en romantisk forestilling, der ligger inden for de fleste af os. Disse dage er bådhus design meget mere end bare flod side garager. Hvis du har en båd til at opbevare, er to etages bådhuse, der også er dobbelt som sommerhuse, meget på trend. Twin aspekt bådhuse, der gør det bedste ud af visningen er bestemt værd at overveje, så du kan se igennem det. Og hvis du virkelig elsker flodens liv, hvorfor ikke bo på en fortøjet husbåd?

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 og 11.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar