Gardiner House i Melbourne, Australien

Gardiner House er beliggende i Melbourne, Australien, designet af 4site Architecture og bygget ved hjælp af A.T. Interiors & Construction Pty Ltd og Coulthard Shim Pty Ltd. Bygningen blev afsluttet i 2010, og det samlede projektareal er 39 kvm. På partiet var der allerede og spændende ejendom. Men det var dårligt planlagt, og det havde ingen adgang til naturligt lys og ingen forbindelse til gården. Alligevel var der to soveværelser og et lille men funktionelt opholdsstue, der havde potentiale. Klienten bad om et nyt badeværelse, vaskeri og et køkken og spiseplads, der skal tilføjes til kombinationsboks.

Fordi ejendommen stod mod syd, var der nogle problemer i forbindelse med naturlyset og den begrænsede adgang til værftet. Løsningen var at skabe en central service kerne, der ville indeholde badeværelset og vaskeriet, og det ville gøre det muligt for de andre værelser at blive forbundet til gården. På denne måde ville køkken / spisestue drage fordel af den nærhed til det private åbne rum.

MoreINSPIRATION
  • The 106 Carpenter Street Residence i Melbourne, Australien
  • Sofistikeret penthouse lejlighed i Melbourne
  • Eksotisk Richmond House i Melbourne, Australien ved Morris Partnership

Den tilføjelse, der skulle oprettes, består af to elementer, der er forbundet med en lille gang. Disse to elementer er en hvid kasse, der indeholder det nye badeværelse og vaskeri, mens den anden indeholder åbent køkken og spiseplads og en sort metal kasse, der når ud over det ene for nogle naturlige lys. På denne måde blev alle problemer løst. {Fundet på archdaily}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar