40 geometriske design til at give dit hjem den rigtige slags kant

Tag et moderne moderne excentricitet til dit hjem med nogle geo-prints, mønstre og tilbehør. Fra vægge til sideborde kan du nemt tilføje nogle funky, moderne stil. Tjek disse 40 geometriske design, der vil give dit hjem den rigtige slags kant og ret slags stil. Dyk ind i denne sjove indretning nu!

1. Neutral Chic

Tjek denne glam nook fuld af geo-charme. Fra lampen til sidebordfronten er dette rum fyldt med moderne felinity og posh precision.

2. Accentvægge

Denne farverige geometriske accentvæg er fuld af sjov flair og kunstnerisk inspiration. Gør din hall eller trappe så meget mere stilfuld med denne funky tilføjelse.

3. Kast puder

Dine kastepuder kan gøre meget mere end bare hyggeligt op i sofaen. De kan også tilføje en kunstnerisk tilstedeværelse til dit sofa sæt!

4. Skrivebordskroge

Tjek disse enkle skrivebøjler, der kommer i forskellige geo-inspirerede former. Stack dine essentials inde og tillade det at hjælpe i skabelsen af ​​et ryddeligt, moderne rum.

5. Skrå skriveborde

Måske skal du give visse møbler stykker et andet blik. Der er nogle former og designs, der kan forbedre din geometriske vision og hjælpe i sin transformation, uanset om den er subtil eller fed.

6. Livlig tæpper

Pop i et funky trykt kasteppe for en sjov smule farve og personlighed i ethvert rum. Det falder sammen med en moderne ånd, men skaber også et mere ungdommeligt rum.

7. Subtile Stole

Selv dine stole kunne have en delikat og subtil, geometrisk design intakt. Bare se på denne smarte stol, der kan være en del af spisestuen eller dit hjemmekontor!

8. Kobberborde

Skyller du ikke over dette kobberbord? Med honningkagen, geo finish, er det en vidunderlig og eklektisk tilføjelse til din trendy stue rum. {Fundet på homedepot}.

9. Plantedisplayer

Selv dine plantedisplayer kan tilføje den smarte og moderne pop, som du har i stuen mangler. Klæd kaffebordene eller afslut stykker med noget lignende.

10. Sengetøj for

Ja, dit sengetøj kan også være dækket af geometriske mønstre, der vækker en følelse af futuristisk mode. Og dette valg især ville være perfekt til unge damer og kollegieværelser!

11. Simple Prints

Tilføj nogle enkle, geometriske udskrifter til dit galleri vægge eller hjemmekontor. Elegancen forbliver intakt og kunstnerisk tilstedeværelse, men uden alt det travlt! {Found on etsy}.

12. kollektive vaser

Her vil du se geometrisk indretning manifesteret i udskrifter og design af vasesamlingen. Og igen svømmer vi over den subtile og moderne charme.

13. Skulpturstykker

Selv dine skulpturer stykker og pyntegenstande kan bære en geometrisk charme. Stænk disse skønheder rundt om mantlen, sofabordet, natbordet og kommoderne.

14. Romantiske Pasteller

Geometrisk indretning kan have en lidt snurrende karakter om den, når den er stylet på en bestemt måde. Og en måde ville være, hvis der er en ekstra smule pasteller.

15. Industrielle Lysekroner

Denne collage af lysarmaturer skaber den mest perfekte geometriske indretningstilsætning i huset. Perfekt til højt til loftet og dem med industrielle, edgier smag.

16. Indrammede skabelser

Saml en række rammer og lav din helt egen geometriske indretning. Brug det som et stort kontaktpunkt eller som en smule ekstra pop til gange.

17. DIY tilføjelser

Få kreativ med nogle fra bunden, DIY indretning så godt. Wall bannere, accentvægge og mere kan komme til live med disse moderne prints og mønstre. {Found on instructables}.

18. Pakket slag

Hele hele stuen er fyldt med geometriske indretningsmuligheder. Bordet, tæppet og endda puderne kommer sammen, hvilket gør et trendy og stilfuldt rum.

19. Simple Tris

Nogle gange handler det egentlig om enkelhed, og det gælder accentvægge som dette. Med en 80-årig vibe og geometrisk vision er dette hjemmekontor bragt til nyt liv.

20. Heart Wreath

MoreINSPIRATION
  • Sådan indbygger du geometriske design i dit hjem
  • Trend: Geometriske udskrifter
  • Giv dit hjem et pudsigt nyt look med hvidkalkede vægge

Geometrisk indretning kan findes i alle de forskellige hjørner og kroge i hjemmet accent verden. Selv din hoveddør krans kan bære melodien med nåde.

21. Farvelige bordløbere

Tilføj en pop-up og farve til dit spisebord med et geoprint, der klipper rummet. Det blandes med både moderne og sommerhus føler også baseret på din egen personlighed.

22. Boho Tapestries

Selvom du har besluttet at dekorere dit rum med en boheme-ånd, kan geo-udskrivninger gøre deres debut. Bare se på denne vægtæppe for eksempel!

23. Betonfliser

Skyller du ikke over dette betonfliser gulv fyldt med geometrisk inspiration? De lysere nuancer holder et afslappende rum, men mønstrene holder interessen vækket ind i rummet.

24. Moderne spejle

Du kan have et traditionelt, moderne rum og stadig udnytte geometrisk indretning i sit endelige produkt. Tag et kig på disse spejle kantede op og skabe en smuk og interessant tilføjelse til rummet.

25. Trykte sofaer

Dyp dine sofaer i et sjovt, geometrisk print også. Den sort og hvide holder med en mere klassisk smag, men udtrykker også din personlige stil.

26. Cozy Echoes

Dette rum har en subtil kamp med geometrisk indretning lagt indeni.Fra den neutrale trappeløber til lysarmaturet ekko mønsteret i begge områder.

27. Tekstilrum

Når du er stylet rigtigt, kan du bruge geometrisk indretning til dens teksturale kvalitet. Vævet materiale og mere kan komme sammen for at skabe et interessant rum uden for meget besvær. {Found on meaddesignco}.

28. Classic Duo

En klassisk duo er sort og hvid, både i mode og indretning. Par det med et geometrisk tapet print, og du har et rum, der vil modstå testen af ​​tid og tendenser.

29. Indgangsvægge

Her er en anden geometrisk funktion, der giver en ånd af vintage smag. Denne væg opdeler og erobrer, mens der tilføjes en spræng af frisk energi til hjemmet.

30. Afslappede tendenser

Og nu har vi en plads, der både er afslappet og trendy på samme tid. De dæmpede farver sætter scenen for at blande sjov geometrisk indretning, som spejle og hængende vedhæng.

31. Nursery Fun

Udnyt geo-inspiration i børnehaven også. Fra det bjergrige vægmaleri til kastet tæppet og gardinerne, giver dette dygtige mønster et hyggeligt hjem til baby.

32. Washi Designs

Grib din washi tape samling og omdanne dit værelse til noget endnu mere specielt. Opret geometriske mønstre på væggene på en ren og nem måde.

33. Neutral Møbler

Geometrisk indretning handler ikke kun om mønstrene og udskrifterne, men nogle gange giver møbler stykker den samme forstand. Se på dette sofabord for eksempel, og det er smukt, delikat design.

34. Retro Spaces

Design et smukt, retro rum med hjælp af så meget geometrisk indretning som muligt. Ottomanerne, tæppet og endda fokal kunst på væggen gør denne plads til at virke med tilbagekoblingsvibber. {Found on anthonybaratta}.

35. Chevron Corners

Chevron er en af ​​de mest populære og stilfulde af alle geometriske dekorationer. Og de ser især lækre på væggen, om det bare er et hjørnehjørne eller et helt accent stykke.

36. Funky Fruits

Dine frugter kan også laves med en geo pop. Tjek denne trykte ananas, der vil bringe en ung ungdom til dine vægge med en moderne smag.

37. Retro Nooks

Og geometrisk indretning kan

38. Vægoverføringsbilleder

Hvis du gerne vil prøve, hvordan nogle geometriske indretninger ville bode i dit hjem, skal du bruge vægdekaler til at teste vandene. Opret et hovedgærde eller et brændpunkt til stuen.

39. Skjult Metal

Her finder du de geo accenter gemt i metal design omkring dette værelse. Fra skrivebordet til lampen kan du se den subtile og charme af den geometriske inspiration.

40. Honeycomb Hylder

Honeycomb former er arkiveret under de geometriske design, og derfor er disse hylder den perfekte tilføjelse til hjemmet, inspireret af disse moderne og moderne prints.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar