Få dit hjem vinter klar

Desværre har solskinnet været og gået igen i endnu et år, hvilket betyder at det nu er tid at få dit hjem vinter klar! Kys farvel til lys nuancer og tynde materialer. Det er på tide at bringe varme, komfort og luksus ind i dit hus. Men det reelle spørgsmål er ... hvordan gør du det?

Midnattsblå.

Midnight Blue er en simpelthen fantastisk farve. Hvilken skygge er mere egnet til vintermånederne end blå? Hvis du går til en midnatskygge, bringer du dramaet og romantikken.

Det er en fortryllende skygge og virker smukt med et andet forslag givet senere i denne artikel; guld tilbehør. Midnatblå og guldet ligner nattehimlen med de blinkende stjerner.

Brændeovn.

Dette vil bogstaveligt talt bringe varmen ind i dit hjem. Men det er ikke den eneste grund til, at en brændeovn er en fantastisk vintertilsætning. Dette er noget, der er fyldt til overfladen med karakter. Det belyser den rustikke britiske stil, som vi alle er vokset til at elske.

Shaggy tæppe.

MoreINSPIRATION
  • Gør dig klar til vinteren. Et par ting, du skal have i dit hjem
  • Forbered dit hjem for den hvide årstid. Vinter rengøring tips
  • Sådan opfrisker du dit vinterhuskontor

Bare forestil dig at synke dine fødder i en varm shaggy tæppe. Glædelig lyksalighed! Dette er et must have tilbehør til vintermånederne, især hvis du har koldt gulvbelægning - som fliser eller laminatgulv.

Guld tilbehør.

Bare fordi vejret bliver sløvt og kedeligt betyder det ikke, at dit hjem skal være. Guld tilbehør bringe overflod, glamour og ekstravagance til dit hjem. Guld er fantastisk til vinteren, fordi det er ekstremt rig og passer perfekt ind i den festlige periode.

Træ møbler og tilbehør.

Sidst men ikke mindst, at tilføje træ ind i dit værelse kan gøre et væld af gode i vinterperioden. Træ er et materiale, som bogstaveligt talt bringer varme til overalt, hvor den er placeret. Det er også et materiale, der har en rigtig tømmerhytte vinter type føler for det, som er smukt til vinterindretning.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 og 8.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar