Gør dig klar til at være vært for denne sæson feriepartier. Ting at lave og tips til, hvordan man gør dem

Vinteren begynder at gøre sin tilstedeværelse synlig. Du kan undtagen at se sne falder fra himlen ethvert øjeblik nu. Men den hvide årstid bringer ikke kun kulde og fluffy sne. Det kommer også med flere andre behandler, blandt hvilke helligdage er nok de mest forventede. Med helligdage kommer fester, og med dem kommer der meget stress og mange ting at gøre. Men det behøver ikke at være sådan. Lær hvordan man organiseres og for at vende en fest til en fornøjelse.

1. Lav plads i frakkeskabet.

Først og fremmest tænk på, hvad gæsterne vil gøre, når de først kommer ind i dit hjem. De vil have et sted at hænge deres frakker, så de kan være behagelige. Så ryd klædeskabet og slippe af med alle de unødvendige ting, der fandt vej derhen. Sørg for, at dine gæster har plads nok til deres frakker og sørg for at du rengør alt grundigt.

2. Organiser dit linnedskab.

Du ønsker at få dine gæster til at føle sig velkomne og komfortable, så sørg for, at de nemt kan få adgang til alt, hvad de har brug for. Du vil sandsynligvis have nogle venner og familie opholder sig, så vær forberedt på det. Rengør dit linnedskab og sørg for, at du har masser af rene håndklæder og lagner. Få alt klart, så dine gæster ikke kommer til at komme til dig, når de har brug for noget.

3. Rengør badeværelset.

MoreINSPIRATION
  • Forbered dit hjem for den hvide årstid. Vinter rengøring tips
  • Få klar til sommer baggård parter
  • Gør dig klar til vinteren. Et par ting, du skal have i dit hjem

Uanset om dine gæster vil forblive over eller ej, skal de helt sikkert bruge badeværelset. Så sørg for at det ser godt ud og rent. Organiser alt og sørg for, at dine gæster kan finde det, de har brug for uden at bede om hjælp og uden at skulle kigge overalt for det pågældende emne. Har masser af rene håndklæder og organiser dine lotioner og andre produkter.

4. Få pejsen klar.

Hvad er en vinterferie uden pejs? Hvis du er heldig nok til at have en, tøv ikke med at bruge den. Det vil være et godt plus til ferien. Først og fremmest spørg en professionel at sikre alt det ok og klar til at blive brugt, før du rent faktisk starter en brand. Derefter har nogle træ klar og rydder ud i pejsens indre og udvendige.

5. Dobbeltkontrol sikkerhedsforanstaltningerne.

Disse dage ved du aldrig hvordan vejret kommer til at være som om et par timer eller den næste dag. Sørg derfor for at dit hjem er klar til hårdt vejr og få alt forberedt, hvis du har brug for ekstra varer. Sørg også for, at alarmerne fungerer, og at dit førstehjælpskasse er fuldt udstyret. Du ved aldrig, når du har brug for det, så hvorfor risikerer du det?

Billedkilder: 1, 2, 3, 4 og 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar