Få Red-dy! Tips til brug af rødt i hjemmet

Det er lyst, fed og altid gør en erklæring. Hvis du vil medbringe denne fantastiske farve ind i dit hjem, så er det sådan, hvordan du arbejder med rødt og vælger den rigtige skygge til dine specifikke indretningsbehov.

Et køkken er det perfekte sted for rødt.

Dit køkken er normalt fyldt med rustfrit stål, og der vises normalt neutrale farver i dette værelse. Derfor er rød kan være en vidunderlig farve at bringe på scenen. Ikke alene skaber rødt en dristighed, men det virker godt med metaller og neutrale.

Vin nuancer er elegante.

For en klassisk, luksuriøs følelse, brug vinrød. Dette er en god ide til en spisestue, som det ses på billedet ovenfor. Det kan dog også integreres i en rustik indretningsplan, da den passer godt sammen med jordfarver som gul og orange.

Røde Tilbehør.

Som du ved, opdaterer tilbehør virkelig et værelse og gør det ubesværet stilfuldt. De trækker også sammen et stiltema. Røde tilbehør pakker et slag, men hvis din skygge af rød er lys, skal du bruge den omhyggeligt. Et par scatterpuder eller en lysekrone er smarte og fungerer godt mod et sort-hvidt tema.

Bright Accent Walls.

MoreINSPIRATION
  • Vær ikke bange for at indarbejde mørke vægge i dit hjemindretning - tips og ideer
  • 4 tips om, hvordan du bruger sorte vægge inde i dit hjem
  • Hvordan man designer med mystiske, mellemliggende farver

En accentvæg er det perfekte sted for rødt at komme ud og spille! Gør væggen en rød-orange tone til en dejlig citrus boost til din indretning. Dette kan arbejde med såvel moderne som traditionelle designs.

Røde Møbler: Ja eller Nej?

Røde møbler kan arbejde i et værelse. Hvis du ikke føler, at det er et langsigtet indretningsvalg at bruge lyse røde nuancer i din polstring, så hold dig til brune, der har røde undertoner. Dette er både trendy og klassisk.

Lysere røde kan dog fungere. Hvis du vælger røde møbler, såsom et bord og stole, skal du sørge for at resten af ​​dit værelse er neutral. Du kan også tilføje et strejf af gule, der supplerer rødt smukt.

Mindre er mere.

Hvis du skal bruge røde møbler, må du ikke gøre alle møblerne i rummet røde! Brug et eller to stykker, der tiltrækker øjet, såsom et skab eller en armoire. Dette gør rødt stykker langt mere slående.

Vælg nogle møbler eller vægge - ikke begge dele!

Hvis du er super lidenskabelig om rød, så sprøjt den på væggene! Sørg dog for at sikre, at resten af ​​dit værelse forbliver neutral for at forhindre en bull-in-a-china-shop effekt på dine gæster.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 og 8

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar