Få Chevron Stripe

Chevron striber tilføjer et sjovt twist til regelmæssige striber. Sådan indgår du dem i din indretning for at tage en frisk på en favoritklassiker.

Bland forskellige strimler.

Du skal ikke kun bruge en type stribe i et rum ad gangen. Regelmæssige striber, som ved brug af tapet, arbejder smukt med chevron striber i anden polstring, som f.eks. Gardinerne. Brug striber af forskellige farver for at gøre effekten endnu mere udtalt.

Chevron er en trendy baggrund

Du kan bruge chevron-striben i et rum, der har andre mønstre, i stedet for at gøre chevron-elementets fokuspunkt. På denne måde kan chevronen blive en baggrundsfarve og et mønster, der giver plads til andre, mere indviklede at tage scenen.

Perfekt til upcycled møbler.

Tilføj stribe flair til dine møbler, såsom en gammel kommode eller en vintage armoire, der har brug for opdatering. Maling på nogle chevron striber er en nem måde at opcycle stykket i rummet. Når det bruges i neutrale farver, kan chevron looket være tidløst.

Tekstur Kom til livet.

MoreINSPIRATION
  • Den graderede stribe tæppe i hvid og blå
  • Draper Stripe Rug
  • Dekorerer med Chevron Alle rundt om huset

Du kan endda bruge chevronmønsteret i små stænk i din indretning, f.eks. Ved brug af marmor eller fliser i køkkenet. Chevron-stripens skønhed ligger i, hvordan det er meget iøjnefaldende, selvom du ikke har brugt det i store mængder i rummet.

Gulvbelægning kan også fås en frisk tag med chevronmønsteret, hvad enten det drejer sig om trægulve eller fliser. Det er et slående design til gulvet.

Efterbehandling Touches tage en sving.

Nogle gange er det ikke let at vide, hvordan man arbejder med elementerne i et rum sammen med brugen af ​​genstande, der hjælper dig med at afslutte udseendet. Det er her et mønster som chevron stripe kan blive nyttigt. Ved at tilføje et par stykker, der viser dette mønster, såsom sofahynder, der er stribet med farver, som er blevet arbejdet andetsteds i rummet, kan du skabe noget iøjnefaldende, mens du trækker dit stilfulde look sammen.

Chevron Mønster Vask.

En anden ide er at bruge chevron striber overalt i lokalet. Hvis du vælger at gøre dette, skal du sørge for, at dine striber er i neutrale farver. Som det ses på billedet ovenfor, kan et chevronmønster i afdæmpede farver være beroligende for øjet. Bare perfekt til en børnehave.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5 og 6.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar