Ghost Rectangular Dining Crystal Table

For mange år siden var træbordene de mest almindelige og de mest fashionable ting, du kunne se i et hus. I mellemtiden, da teknologien er kommet frem, er andre materialer blevet valgt til deres fremstilling. Således blev glas eller krystal brugt, og designere skabte vidunderlige dekorative borde eller spiseborde. Jeg husker, at første gang jeg så et smukt glasbord, var jeg så fascineret og imponeret over udseende og design.

Ghost er et sådant eksempel, men som du kan gætte, henviser vi ikke til et ægte spøgelse. Det hedder et moderne krystal spisebord, der har en rektangulær form og får imponerende størrelser. Det kan forlænges fra 180cm til 260cm på grund af sit patenterede system, der tillader to forlængelser på 40 cm for hver strækning.

MoreINSPIRATION
  • Krystal polyester bord
  • Ghost Buster bordet af Philippe Starck
  • Rektangulært sofabord med marmorfødder

Ghost af ITDD har en krommetalstruktur, der kontrasterer den klare glasplan. Denne plan 12 mm tykke er lavet af hærdet glas og sammen med sine ben 19 mm tykke giver styrke og stabilitet dette møbel. Hvis du vil have en anden version af denne tabel, kan du også vælge fra sin plan, der kan være klart glas med lysegrønne refleksioner eller en ekstra hvidhærdet glasversion, som også er gennemsigtig men uden refleksioner.

Ghost er et moderne og nyttigt element, der kan passe til ethvert moderne interiør og blive det iøjnefaldende stykke for hver gæst i dit hus snarere end et "skræmmende spøgelse". Det vil helt sikkert hjemsøgte alle, der vil begynde at tænke på at købe et sådant stykke.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar