Giveaway: SlouchBack hjælper dig med at gøre ethvert overflade En behagelig sofa!

Jeg er glad for at meddele en fabelagtig GIVE VÆK af vores sponsor SlouchBack. Nu kan du "Spørg, hvad er SlouchBack ? "Her er svaret + nogle billeder og en video. "Udviklet af to universitetsstuderende som en komfortløsning til deres kompakte levende situationer i boliger haller er ideel til at læse i sengen, se tv og hænge ud med venner. Med mere end nok plads til tre voksne eller seks børn, gør SlouchBack ethvert værelse mere behageligt, uanset om du placerer det på en seng eller direkte på gulvet. SlouchBack giver den højeste kvalitet, der findes i traditionelle møbler, mens du ikke behøver at allokere kvadratmønstre på grund af det kompakte design.

Med den enkle flip af en switch bliver din seng en afslappende sofa. Ved hjælp af en indbygget højhastighedsluftpumpe blæser SlouchBack og transformerer enhver seng i en behagelig sofa på bare 30 sekunder. Skift til deflate mode, og enheden vil opbevare i mellemrummet mellem sengen og væggen, klar til øjeblikkelig brug. Interiørmaterialet ligner det af højkvalitets luft senge og de ydre dæksler er et blødt mikro-suede stof. SlouchBack har overdimensionerede armlæn og isolerede bægerholdere på hver side - perfekte opbevaringssteder til fjernbetjeningen, telefoner og gadgets og endda en drink! SlouchBack fås i mange forskellige farver: rød, brunbrun, sort, mørkbrun, blå og pink, så uanset hvad din farvestil er, er du god til at gå. "

Sådan går du ind i denne særlige GIVEAWAY (vælg en, to eller alle tre måder for de maksimale chancer for at vinde.)

  1. Besøg vores sponsor (SlouchBack) hjemmeside og send en kommentar til Freshome.com om, hvordan du vil bruge SlouchaBack, hvis du vandt.
  2. Følg os på Twitter og retweet denne besked til en anden post: RT @freshome: Vind en SlouchBack! Hjælper med at gøre ethvert overflade En Komfortabel Sofa http://bit.ly/7dG9TA
  3. Gå videre til vores Facebook-side, bliv fan og del vores Facebook-side på din facebook-profil ved at bruge knappen "del +" nederst til venstre på facebook-siden eller klik på knappen "del dette på Facebook" for at dele Freshome on din væg! Del med en ven eller alle dem, det er op til dig! Så kommentere tilbage her, som du gjorde, og du er indtastet!

Du behøver ikke at gøre alle 3, men du skal i det mindste gøre den første, der skal indtastes, og jo flere ting du gør, jo flere chancer for at vinde! Konkurrencen er åben for at alle sammen, og der er ingen adgangsgebyr. Den heldige Vinderen modtager en SlouchBack + GRATIS SHIPPING. Konkurrencen løber i en uge og slutter onsdag den 9. december. En heldig læser vælges tilfældigt for at vinde. Vinderen bliver annonceret på vores Facebook Page, Twitter konto og her den 10. december. Held og lykke!

P.S - For alle deltagere i konkurrencerne er der en 10% OFF + GRATIS FORSENDELSE (kun i USA) ved at bruge dette link, hvis du beslutter dig for at købe det.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar