Giveaway: Vind 4 Right On Plywood Stole, der tilbydes af Inmod

Kære læsere Vi har en god gave til dig i dag ( 4 højre på krydsfinerstole )! Denne giveaway er mulig på grund af Inmod, en moderne megastore med en stadigt voksende samling og fokus på miljøvenlige muligheder samt en specialforhandler, der tilpasser sig til et konstant udviklende niveau. Recognized by Furniture Today som en top 20 internetforhandler for møbler, giver Inmod en tilpasset indkøbserfaring med "Design Your Own Pillow" og "Design Your Own Duvet" og er fortsat den førende onlineforhandler af moderne klassiske reproduktionsmøbler. Inmod blev også navngivet til Inc. Magazines 500 | 5000 liste over hurtigst voksende private virksomheder, ranking som # 2 i møbelforhandlere. I modsætning til hjemme- og kontraktmarkeder, stoler Inmod sig på et usædvanligt højt niveau af kundeservice på salg, projekter og budgetter af alle størrelser. Inmod blev grundlagt i 2003 ud af en passion for godt design og en vision om at tilbyde det til priser, der virkelig er inden for rækkevidde. Lad os nu se på hvilken pris vi har til dig ... .4 Højre på krydsfinerstole.

Desværre (meget desværre), giveaway er for amerikanske og canadiske beboere kun på grund af vilkårene for denne konkurrence. Konkurrencen vil ende Søndag Feb 27 og vinderen vil blive annonceret og kontaktet via email efter giveaway slutter - den 28. februar. Vinderen vil da have 24 timer til at reagere ellers vil en ny vinder blive valgt. For at vinde denne præmie er her hvad du skal gøre:Metode 1: Som dette indlæg på Facebook & giv en kommentar til vores Facebook Fan Page Wall og fortæl os, hvad kan du lide på disse stole. Du skal selvfølgelig lide os, før du kan skrive en kommentar.

Metode 2: Hvis du ikke bruger Facebook, kan du tweet dette indlæg ved hjælp af knappen Tweet, som du kan se på venstre side af denne artikel.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar