Glamourøse to-tier Crystal Crown Ceiling Light

Når det kommer til belysningsarmaturer, har hver person sine egne præferencer. Nogle af os kan lide at holde det enkelt ved at vælge minimalistiske stykker, andre foretrækker et mere romantisk udseende, andre vælger et mere farverigt stykke, andet noget mere elegant og sofistikeret, mens andre kan lide at være kreative og lave deres egne stykker. Her er en belysningsarmatur, der ikke kan gå ubemærket, uanset hvilken stil du foretrækker.

Det er en lysekrone-lignende struktur, selvom den ikke deler den samme struktur og design. Men det er en stor erstatning for dem, der har lave lofter og kan ikke have en ordentlig lysekrone i deres hjem. Dette er en to-tærred taklampe, med et traditionelt udseende og en subtil vintage touch. Ved et første glimt kan det virke lidt travlt og overdekoreret, men det er faktisk enklere end det ser ud til.

Den har en gennemboret metalramme dekoreret med krystalagtige detaljer. Metalet et vintage look med en gammel finish, der ser meget godt ud i kombination med de halvgennemsigtige tilføjelser. Dimensionerne af denne lysekrone-lignende struktur er 10 "Hx12" W. Stykket kan være din for 349,00 kr. Det ville gøre en meget interessant tilføjelse i et traditionelt hjem, måske i stuen. Men du skal være forsigtig med ikke at overdrive med dekorationerne, fordi det er nok nok at have et stykke som dette i midten af ​​rummet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar