Cool måder at opdatere et køkken med et glas backsplash

Keramiske fliser, mursten, mosaik sten, træ, metal, marmor og endda simpel maling eller tapet er alle trendy muligheder, når det kommer til køkkenet backsplashes. Til det kan vi tilføje en flok muligheder, hvoraf den ene er glas. Det er ikke så populært som de andre, men ser hvor smukt det kan se, vi må sige, at vi er forelsket i det. Som det viser sig, er et glas backsplash en fremragende funktion for moderne og moderne køkkener, og årsagerne til det er mange, der begynder med udseendet.

En af de ting, vi elsker mest om glas backsplashes er, hvordan glat og ensartet deres overflade er. Der er ingen afbrydelser, som når fliser bruges og gør rengøring lettere, selv om det også betyder, at backsplash skal være uplettede til faktisk at se godt ud.

Et klart glas backsplash gør det muligt at se væggen bagved det, samtidig med at der opnås en glat overflade, der nemt kan rengøres. En af fordelene er, at du kan have en farvet backsplash ved blot at male den del af væggen og dække den med glas. En anden mulighed er at have en accentvæg i køkkenet og for at afsløre og ramme dele af det på nøgleområder, bagpladen er en af ​​dem.

Et glas backsplash kan faktisk dække hele området mellem tælleren og loftet, hvis der ikke er monteret et skab på den. Det er som en beskyttende ærme til væggen. Rengøring af visse portioner ville være lidt svært, men men igen er det ikke lettere at rense en bare væg.

En kølig ting om et glas backsplash er, at det ser meget glat og blankt, hvilket afspejler lyset på en elegant måde. Du kan få adgang til det med knivholdere og alle andre ting, ligesom du ville have nogen form for backsplash. I dette særlige køkkenlayout er det lille backsplash-område meget forfriskende og holder indretningen enkel.

Mange gange er køkkenet backsplash præget af stærke mønstre og teksturer og fungerer som et iøjnefaldende fokuspunkt for rummet. Et simpelt og klart glas backsplash som det her er indeholdt, gør dette område simpelt og ubesværet og giver mulighed for at fokusere på andre elementer som skabet fronter eller bordpladerne, der kan blive de nye fokuspunkter i rummet.

I dette moderne køkken står glaspladen i modsætning til den mørke tone, der vælges til møblerne, og går rigtig godt med de hvide bordplader og det lyse gulv. Desuden understreger lysstrimlen sin glansfulde og ensartede finish.

I betragtning af alt det, vi har set hidtil, kan vi med sikkerhed sige, at glasbacksplashes er fremragende til moderne køkkener, og årsagen til det ligger i deres enkelhed og alsidighed. Disse kvaliteter gør dem perfekte til minimalistiske køkkener, hvor manglen på unødvendige detaljer altid er et plus, og hvor fokus er på layout, materiale og tekstur snarere end på dekorative designfunktioner.

Den glatte, uafbrudte overflade af backsplash gør det muligt at fokusere på farven bagved den. Denne dybe skygge af blåt er fascinerende og går meget godt med den neutrale palæ, der er indrammet af kabinettet, den subtile gyldne nuance og den sorte bordplade.

MoreINSPIRATION
  • Travertin Backsplash Ideer til Nostalgisk Køkken Designs
  • Farverige Kitchen Backsplash ideer til et øje-catchende look
  • Vælg det bedste materiale til din Metal Backsplash

Baggrundspladet er omdrejningspunktet for dette minimalistiske køkken. Dens farve er levende og rig og glasset afspejler den fantastiske lysarmatur udstillet over øen. Den skarpe hvide, der omgiver rygpladen gør køkkenet utroligt lyst, luftigt og rummeligt. Dette er et af vores yndlingsdesign hidtil.

Hvis du spekulerer på, om et glas backsplash giver dig mulighed for at lave mønstre og spille med former og farver som du ville med fliser, er svaret ja, men på et andet niveau. Med en glasflise har du større fleksibilitet, når du vælger designet og mulighed for at vælge mønstre med glatte og uafbrudte linjevinkler.

I mange tilfælde lyser rygpladen et værelse, men her er det modsat. Denne sorte backsplash har ikke til hensigt at lade lys undslippe. Interessant nok tilføjer det dybden til køkkenet og en noget dyster følelse. Det er som et lærred, der giver dig mulighed for at se alt, hvad du vil have, en sort skærm, der gør mørket til en inspirationskilde.

Skønt denne glas backplash kunne have let dækket hele væggen, opretholder den de sædvanlige proportioner, selvom køkkenet ikke har vægmonteret kabinet. Glaset er glat og glat, og overgangen mellem backsplash og væg er næsten sømløs og meget naturlig.

Ud over alt, hvad vi har nævnt hidtil, er der en anden ting, vi nyder om glasplatter. Det er, at de afspejler lyset og alting foran dem på en subtil men stadig mærkbar måde. Dette kan være en detalje, der hjælper med at lave et lille køkken, synes større, men også en mulighed for at understrege en fantastisk udsigt.

Kontrasten mellem den kølige blå af backsplash og varmen af ​​det træ, der omgiver det ville have været charmerende, uanset hvilket materiale backsplash blev lavet af. Ikke desto mindre gør glasset farven på en unik måde.

Den blå backplash trækker øjeblikkeligt øjet og dermed får hele køkkenet til at skille sig ud. Men det er ikke kun den farve, der gør det specielt.Det er også tekstur af glasset, som gør rygpladen skiller sig ud i forhold til træfladerne, der omgiver det.

Her er et andet køkken, der tager fordel af den smukke kontrast mellem blå og brun. De er parret her med hvid, som holder de to nuancer adskilt og understreger hver enkeltes rige og smukke skønhed.

Hvad hvis du ikke vil have dit køkken backsplash at skille sig ud på nogen måde? Forladelse af væggen er ikke en praktisk mulighed for flere grunde, som vi kan tælle, så glem det. Drej i stedet for glas og drage fordel af dets minimalisme, gennemsigtighed og alsidighed.

Glasbagpladen er ikke kun meget praktisk her, der giver et let og rent og flot udseende til hylderne, men det er også en vigtig æstetisk funktion for køkkenet, der er en kilde til farve til rummet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar