Intet at gemme - senge lavet af glas

En glas seng er bestemt ikke noget, du ser i hvert hjem. Glas er blevet brugt i aldre ved design af møbler, men det er normalt borde, hylder og nogle gange stole. Derfor er disse senge i en egen kategori. Lækkede helt af glas, sengene skiller sig ud med deres slanke og gennemsigtige design.

MoreINSPIRATION
  • Børn Bunk Beds fra Mimondo
  • Smarte og pladsbesparende senge, som du kan glide væk og skjule
  • Lighterie-glasopbevaringsenheden af ​​Donato D'Urbino

Et sådant møbel ville helt sikkert tiltrække opmærksomhed, selvom glas som materiale er fantastisk til at skjule ting og skjule dem i almindeligt syn. Der er ikke mange sådanne senge derude, men de der eksisterer formår at imponere selv de mest kritiske typer. Men lad os glemme udseendet et øjeblik og fokusere på det praktiske og funktionalitet i et sådant design.

Glas er et stærkt og elastisk materiale på trods af dets sarte udseende. Alligevel vil en glas seng sandsynligvis blive ridset på et eller andet tidspunkt. Det ville også være meget svært ikke at forlade udskrifter over det, så vedligeholdelse bliver en irriterende opgave. Også da de er designet relativt for nylig, er de kun gode gode i moderne hjem. Alt i alt antager jeg en glas seng en bare cool at se på, men ikke så nyttigt på andre måder.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar