10 glasflasker, der blev vaser og elskede det

Livet på en glasflaske slutter ikke, når indholdet tømmes ud. Faktisk for nogle heldige flasker starter livet næsten ikke der, for det er, når de bliver forvandlet til noget andet. En af de mest almindelige måder, som en flaske kan fortsætte med at være nyttig på, er at være oprykket i en blomstervase. Selvfølgelig ville det være meget simpelt at blot fylde det med vand, lægge en blomst i det og kalde det en vase, men hvad vi har i tankerne for denne artikel er lidt mere kompleks.

Lad os se, hvad der kunne ske med en glasflaske, efter at den har mistet sin oprindelige funktion. En mulighed er at gøre det til en vase ved hjælp af decoupage teknikken. For at du skal bruge et par ting som mod podge, en pensel eller en svamp, sakse og noget mønstret eller farvet papir. Skær papiret i strimler eller firkanter. Dæk deres bagside med mod podge og læg dem på flasken en efter en. Når du har dækket hele overfladen af ​​flasken, skal du forsegle papiret med et lag lim. {fundet på goinghometoroost}.

En anden mulighed er at male flaskerne. Der er mange forskellige teknikker og designs, der bruger denne teknik. Et eksempel tilbydes på homeyohmy. For at få det stribede mønster har du brug for nogle malerens tape. Bestem, hvor mange striber du vil have, og hvor stort du vil have dem, og placér båndet i overensstemmelse hermed. Mal derefter de udsatte områder. Fjern tape og lad malingen tørre.

Et lignende design er fremhævet på tråde og blade. Denne gang blev imidlertid striberne mønstret opnået under anvendelse af en malingsmarkør. Du skal muligvis anvende to frakker for at få det rigtige udseende. Lad malingen tørre og fjern båndet. Malingen vil forblive på, når du vasker vaserne, så det bliver et permanent udseende.

MoreINSPIRATION
  • Sådan Skær Glasflasker
  • Sjov med flasker - Sådan slår du dem i vaser
  • Sådan Upcycle Everyday elementer i Cute Flower Vases

Hvis du ikke er tilfreds med den måde vin eller ølflasker ser ud på, så kan du prøve at finde noget andet. En parfumeflaske kan bare være den ting du har brug for. De har normalt nådige og smukke figurer og farver, og de havde lavet dejlige mini vaser. Denne ide kommer fra diy-decorator.

Mælkeflasker er gode som vaser, fordi de har en bred åbning, som lader dig lægge mere end blot en blomsterstamme. Du kan få flaskerne til at se lidt mere interessant ud og endda give dem et rustikt udseende ved hjælp af kridtmaling og sandpapir. Efter rengøring af flaskerne skal der påføres en kalklaks på ydersiden, lad den tørre og derefter anvende en anden. Når dette også er tørt, brug sandpapir til at presse flaskerne. For yderligere detaljer om projektet, besøg littleredwindow.

Du har også mulighed for at skære toppen af ​​en glasflaske for at gøre den til en mere praktisk vase. For at denne omdannelse skal være en succes, skal du bruge en glasskærer, sandpapir, et værktøjs razor og en svamp. Skyd glasset rundt om flasken ved hjælp af en basis glasflaske cutter. Derefter gå i vasken og hæld vandløb af varmt og koldt vand over denne linje, indtil glasset adskiller sig. Alternativ mellem varmt og koldt og vær tålmodig. Drej derefter randen over et ark sandpapir for at gøre det glat. Tjek her top flaske cutter kits!

Du kan vælge at bruge flaskerne som de er. På denne måde bliver de enkeltblomstervaser. Det ville være interessant at samle flasker med interessante former og etiketter og bevare dem som sådan. På denne måde vil dine nye blomstervaser også have en særlig betydning og historie. {fundet på thefreespirited}.

Glasflasker er ikke din eneste mulighed. Plastflasker kan også omdannes til smukke vaser med lidt hjælp fra dig. På disse sider kan du finde en simpel vejledning om denne transformation. De nødvendige forsyninger omfatter primer, spray maling, saks og tape. Først skal du rense flasken og derefter afskære toppen. Ud tape rundt om fælgen og forbered flasken til maling. Påfør primer og lad det tørre. Påfør derefter spraymaling (så mange havre som du behøver for at få den rigtige farve) og lad den også tørre.

Den måde, hvorpå du vælger at vise dine glasflaskevasker, er også vigtig. Selvfølgelig ville en hylde eller bord være en god mulighed, men hvis du foretrækker noget anderledes, skal du kigge på macrame-hængeren, der findes på craftingfingers. Til dette projekt skal du bruge rene og tørre flasker, jute eller garn og saks.

En anden måde at vise glasflaske vaser indebærer at skabe en krans. Ideen kommer fra havenmatter. Alt du behøver er et par flasker og nogle tråd eller garn. Lav en loop af tråd omkring halsen på hver flaske. Vik tråden omkring tre eller fire gange, og lad lidt plads mellem flaskerne. Du kan vise denne krans foran et vindue, så blomsterne også kan få det lys, de har brug for.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar