DIY Glasflaske Wind Chime

Lad os se det: Ikke alle DIY projekter er skabt lige. Men hvis du er på markedet for noget hurtigt, nemt og tilfredsstillende, kan denne DIY glasflaske vindklokke bare passe regningen. Upcycle brugte vinflasker, mousserende ciderflasker eller enhver form for glas sodavand i en simpel, moderne vindklokke. Du vil skære glasflasker og også lære om den nemmeste måde at fjerne flaskeetiketter fra glasflasker i denne artikel. (Du vil elske dette tip.)

For at fjerne dem, der er svært at fjerne etiketter fra din glasflaske (r), skal du fylde din vask ca. halvt fyldt, og tilsæt derefter lidt sodavand til vandet. Jeg vil sige om 1/2 til 1 kop. Rør det lidt rundt.

Sænk dine flasker i sodavandet, så etiketterne er under vand. Gå væk i en halv time eller så længere, hvis du vil.

Efter 30 minutter vil du nemt kunne skrabe ikke kun papiret ud af dine glasflasker, men du kan også nemt scrub den limeagtige rest med noget så simpelt som et papirhåndklæde. Så let! Selv tak.

Det første officielle skridt i retning af at gøre din glasflaske vindklemme skærer bunden af ​​din glasflaske. Brug en glasflaske cutter.

Score din flaske en gang. Følg teknikkerne i denne glasflaske cutter artikel for at få det skære du ønsker. (Bemærk: Hvis du ikke er vant til glasflaskeafskæring, vil jeg anbefale at have et par ekstra flasker til rådighed for de udskæringer, der ikke går efter planen.)

Nødvendige materialer:

  • Glasflaske med bund skåret ud
  • Smykke kæde, stærk nok til at holde glasflasken op
  • 3 nøgleringe, store nok til at holde sig inden i flaskehalsen
  • Træhjul
  • Sten vedhæng

Til at begynde med, vil du gerne trænge dit træhjul på kæden. Dette hjul skal være snævert nok til at passe, diametervis, inde i den bredeste del af din flaske, men stort nok til faktisk at kunne ramme glasflasken væggen og gøre chime lyden.

Træk det på din kæde, mod kædespænderen (som vil være i bunden af ​​din vindkædekæde). Lad det bare hænge derude i et øjeblik. Tip: Vælg en smykkekæde, der er stærk nok og høj kvalitet nok til nemt at understøtte vægten og bevægelsen af ​​din glasflaske som vindklokke.

Placer en af ​​dine nøgleringe i flasken. Tip flasken på hovedet for at se, hvor langt nøglen går, indtil den sidder fast. Bemærk denne afstand fra nøgleringen til mundingen af ​​flasken.

Tag nøglens ring ud af flasken. Læg din kæde ved siden af ​​flasken, så ca. 2 "af kæden strækker sig forbi bundens nedre ende. Markér på kæden det punkt, hvor nøgleringen slår i flaskehalsen.

MoreINSPIRATION
  • Kysttema Glasflaske Tabel Centerpieces
  • Sådan laver du dine egne vindklokke - 15 fantastiske ideer
  • Innovative vinflaske hængende planter

Vedhæft din nøglering til en kædeled på dette tidspunkt.

Nøgleringe skal bare hænge grasiøst ned. Bemærk: Du vil sandsynligvis gerne matche metaller med din nøglering og kæde. Disse matcher ikke simpelthen fordi der ikke var matchende muligheder i min håndværksbutik i de 5 minutter, jeg måtte få forsyninger. Gennem den tonede grønne glasflaske vil det dog ikke mærkes.

Læg din nøglering på ca. det punkt på flaskehalsen, hvor den vil ende. Løft træhjulet til ca. 1 "-2" op fra bundens nedre ende. Markér dette punkt på din kæde.

Du skal markere kædespunktet, der passer til træhjulets underside.

Vedhæft en anden nøglering på dette punkt på kæden, og sørg for, at træhjulet hviler på kæden mellem de to nøgleringe, som du gør. Denne anden nøglering vil holde træhjulet på plads inde i glasflasken.

Vedhæft stenvedhænget med halskædelåsen i bunden af ​​din smykkekæde.

Drej flasken på hovedet og træk toppen af ​​din smykkekæde ind i flasken, ned gennem halsen.

Tag fat i kæden og bliv forsigtigt flasken over. Du har lige skabt en smuk vindklokke!

Brug din tredje og sidste nøglering til at skabe en loop i toppen af ​​kæden for at hænge din vindklokke.

Din vindklokke er nu klar til at tage udendørs og hænge op. Det ser ud, og forhåbentlig lyder det smukt!

Det ville gøre en percussion-ish symfoni, hvis du skulle skabe flere af disse vindklokke og hænge dem sammen. Eller en enkelt DIY glasflaske vind klokke er dejlig på egen hånd. Glædelig DIYing!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar