Luksus Lejlighed med facade lavet af glas kuber

Bygget i Massagno, Schweiz, er Lomocubes et moderne og sofistikeret boligprojekt designet af Motta Papiani Architetti. Udfyldt i 2013, den luksus ejerlejlighed optræder perfekt skønheden i forholdet mellem indvendige og udvendige rum takket være sin banebrydende arkitektur.

Enhederne er designet som en serie af lyse og åbne rum, hver med en vidunderlig udsigt over Luganosøen. Bygningen er strategisk placeret mellem Lugano og Massagno distrikterne og er reserveret til en udvalgt clientelle på jagt efter den perfekte kombination af sofistikeret arkitektur og smukt landskab.

En række åbne og lukkede glasbiter udgør facaden af ​​bygningen. Trappen og indgangen til enhederne er på bagsiden af ​​komplekset, og korridorerne kan således tilbyde smuk udsigt over søen. Stuen åbner ud på disse glas balkoner, udnytter panoramaerne, mens de store soveværelser er orienteret mod den indre have og pool.

Ud over de enkle, men endnu sofistikerede indretninger af enhederne, tilbyder komplekset også alle mulige bekvemmeligheder, herunder en smuk have, en udendørs swimmingpool, et spa og et motionsrum samt den fascinerende udsigt.

MoreINSPIRATION
  • Seattle Gallery House af Olson Sundberg Kundig Allen Architects
  • Pool Glass Coffee Table af Bensen
  • Glasfacadehuset i Muñopepe, Spanien

Bygningens rene linjer lægger vægt på den smukke arkitektur og paletten af ​​materialer gør det muligt at blande sig med landskabet og farverne og strukturerne. Tilføj til det udsøgte moderne interiørdesign, og du vil forstå, hvorfor dette projekt er så specielt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar