Glas Køkkenskabsdøre og de stilarter, de arbejder godt med

Køkkenskabe med glasdøre er ret vanskelige. Du elsker heller dem, eller du hader dem. Det er nemt at afvise optionen baseret på intet andet end en forening med en stil, som du ikke kan lide, men generaliser ikke udseendet. Glas køkken skabsdøre er mere alsidige og tilpasningsdygtige end du tror plus de har også en praktisk side. De er et ret stort kompromis mellem solid cabinetry og åbne hylder, så du kan organisere alt pænt inde i en enhed og få det til at blive vist på samme tid. Der er selvfølgelig mange variationer baseret på den type glas, du vælger til dine frysere.

Gennemsigtig glas er den mest almindelige og alsidige af alle. Det passer til alle stilarter og alle køkkentyper, nogle bedre end andre. Enkelt gennemsigtigt glas til køkkenskabsdøre er det klassiske og sikre valg i den forstand, at det altid vil se godt ud uanset de seneste tendenser. Der er dog et par ting at overveje i dette tilfælde. Selvom gennemsigtigt glas er den mest tilgængelige, viser det fletninger og fingeraftryk, så du skal holde skabsdørene rene og funklende hele tiden. Også da glasset er gennemsigtigt, skjuler det ikke rigtigt noget, så alting inde i skabene vil blive udstillet for alle at se.

Hvis du vil have en type glas, der i det mindste giver indtryk af at gemme indholdet i dit køkkenskab, skal du overveje matteret glas. Dette er en type glas, der er blæst med sand eller grist, og som har et køligt og slank udseende, der passer til moderne decors og indstillinger. Husk på at frost betyder ikke uigennemsigtig så måske er dine gæster måske ikke i stand til at skelne mellem de små detaljer på kasser og andre ting, som du holder i dine frysere, men de kan stadig se deres silhuetter og finde ud af, at dine frysere er et rod, når det rent faktisk er sandt . En kølig ting om frostet glas er imidlertid det faktum at det kan ætses med brugerdefinerede mønstre og designs.

En anden mulighed er tekstureret glas, der er støbt eller præget at vise alle mulige mønstre. Denne teknik gør glasset skiller sig ud fra et visuelt og taktil synspunkt. Der er mange muligheder at vælge imellem. Regnglas, for eksempel er en dejlig mulighed, men det er også det ribbet, pebbled, rillet eller skråt glas. Køkkenskabe med denne slags glasskabsfronter viser normalt ikke pletter, mærker og fingeraftryk. De gemmer også alle striber rigtig godt. En ulempe er imidlertid, at sådanne designs kan blive forældet hurtigt.

En særlig interessant type glas er udsået glas som har en vintage charme, som du simpelthen ikke kan ignorere. Denne type glas har små bobler og har et håndlavet udseende, der giver den en gammeldags appel, der normalt definerer vintage- og sommerhusdekor, men som også kan se godt ud i traditionelle indstillinger. Så er der også blyholdigt glas som har en særlig form for charme. Det ser elegant ut, og det ser normalt ud til at være godt i traditionelle decors, med et kunstigt udseende. Det kan farves og det kan sædvanligvis findes i bjærgningsbutikker, loppemarkeder eller gennem specialforhandlere.

MoreINSPIRATION
  • En blanding af funktionalitet og stil i form af glas køkkenskabe
  • Fem typer glas køkkenskabe og deres hemmeligheder
  • 6 Alternative og stilfulde kabinetdøre

Der er selvfølgelig ganske mange muligheder at vælge imellem, når det kommer til glasskabsdøre. Det er vigtigt at vide, hvad du leder efter, og at have et specifikt formål, så du kan vælge den bedste løsning for dig og dit køkken. Hvis du f.eks. Vil sætte tingene på skærmen, skal du vælge gennemsigtigt glas og vende dine køkkenskabe til skærmen, men hvis du hellere vil have noget privatliv, så skal du måske vælge frostet eller uigennemtrængeligt glas.

Lad os sige, at du er ret investeret i denne type udseende, og du vil gerne vedtage det til eget køkken. Du behøver ikke nødvendigvis at udskifte dine gamle kabinetter med nye til at få udseendet. Du kan bare give dem en makeover, eller du kan bruge massive skabe sammen med glasfrontskabe til et kontrastfuldt look, der har stor visuel indvirkning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar