Glass Mountain House af CplusC Architecture

Dette er et simpelt glashus, der kombinerer et strejf af træværk med rammer af ætsende frit stål og blev designet integreret af CplusC Architecture. Hele vægområdet er dækket af krystalglas, der komfortabelt løber fra stueetagen op til første sal. Weekenden prale af at have den længste varig ætsende beskyttelse af et system, der anvendes i boliger.

Det hårdttræ, der anvendes, er fra de australske skove, og dækket af tagbeklædningen på første sal er en blødgjort slags bølgeplade, der er malet med en hurtig lysegrå farve, der forsigtigt komplimenterer skovdækslet, der omgiver bygningen.

MoreINSPIRATION
  • Lugano-huset - en usædvanlig glasstruktur af JM Architecture
  • Bluff Farm House af australske Richard Cole Architecture
  • Reflekterende glashus bliver et med naturen

Det tilsyneladende endeløse glasværk gør det muligt for alle at se udefra indefra og omvendt. Faktisk kan man bogstaveligt talt se den anden side af skoven gennem huset. Den omfattende brug af glas i dette hus giver det en niche over andre.

Nye og genbrugte australske hårdttræer blev brugt til at ramme stålkonstruktionen. Blødt tonet grå stål, der anvendes til det dramatisk vinklede tag, blandes med de dæmpede toner af den omgivende buske. Glas blev brugt udbredt i hele hjemmet, med dramatisk effekt. Strukturen synes næsten at svæve over webstedet, og indendørs og udendørs rum smelter sammen sømløst. {Via thecoolist}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar