DIY String Globe Light - Et sjovt og simpelt projekt

Belysning giver en af ​​de største stil bang-for-your-buck i næsten ethvert rum. Mens der findes mange high-dollar belysning muligheder, er disse ikke altid en mulighed i budgettet. Så en udforskning af DIY muligheder er et indlysende næste trin ... og denne DIY streng globe lys er en af ​​de bedste. Denne blev skabt til et lille piger soveværelse, selvom dette lys har en vibe, kunne det fungere i mange forskellige rum. Bare maler det en farve, der giver mening - tænk guld, sort, hvid eller en anden lys eller bleg farve, der passer til din stil, humør og stemning.

DIY Niveau: Begynder

Nødvendige materialer:

  • Stor rund ballon (eksempel er 24 ")
  • String (eksempelvis en 220-fods rulle af bomuldsgarn; brug ikke streng mere tykkere end vist her)
  • 4-6oz håndværk lim
  • 2-3 spsk mel (ikke vist)
  • Spraymaling
  • 3-5 kroge (ikke vist)
  • Edison-stil LED-pære (valgfri)

Sprænge din runde ballon til den ønskede størrelse. Binde det af

Bland en blanding af mel, vand og håndværk sammen i en engangsplastikbeholder, såsom en creme / yoghurtbeholder, for at danne en temmelig rennende blanding, om konsistensen af ​​pandekagefedt.

Som et referencepunkt bruger dette eksempel 2 spsk mel til hver 4 oz håndværk lim, blandet sammen med noget vand for at gøre det rigtige konsistens.

Bind en kort streng på ballongens hale og en sløjfe i den anden ende. Hæng ballonen med en klædepind, så du nemt kan få adgang til alle sider. Tip: Dæk overfladen under ballonen med den gamle avis for at gøre oprydning lettere.

Dip streng i lim blanding, før du anbringer det på ballonen. Du vil have, at hver del af strengen skal dækkes i limblandingen.

En anden metode, du kan bruge til at mætte din streng med limblandingen, er at bruge en bred skum børste. Dør børsten ind i limblandingen, og kør strengen over børsten.

Når skumbørsten ser ud til at være kort på limblandingen, skal du simpelthen dyppe den i beholderen igen for at mætte den og derefter fortsætte med at køre strengen over skumbørsten, hvor du endte.

Sæt den klæbende snor rundt om ballonen. Det skal være stramt, men ikke klemme ballonen. Dette er en rodet proces; bare omfavn fakta tidligt.

Saturate og wrap streng rundt om den runde ballon, indtil du har et kig, du kan lide.

Hvis du er heldig nok til at have en varm, solrig dag udenfor, anbefaler jeg at flytte dit globuslys uden for at tørre i brisen og / eller solen.

Det er også nyttigt, hvis det kan hænge et sted uberørt - op højt eller i et uklart hjørne et eller andet sted.

Hvis du ikke kunne lægge den gamle avis under din arbejdsflade (som jeg gjorde), kan det se sådan ud.

MoreINSPIRATION
  • DIY Globe Pendant Light: En hurtig og nem belysning opgradering
  • DIY Tavle Globe
  • Stilfuld skærm lavet af en enkel streng

Sprøjt en almindelig rengøringsmiddel på limblandingen drypper før de tørrer, og brug en plastikskraber til at skrabe dem af. Jo hurtigere du gør det, jo lettere er det.

Når din streng er grundigt tør, er det tid til at fjerne ballonen. Skær ballongens hale forsigtigt for at starte deflationsprocessen.

Hjælp forsigtigt med at holde en af ​​strengstykkerne fra ballonen om nødvendigt, så du gør dit bedste for at bevare sin oprindelige form. Træk forsigtigt den tomme ballon ud af et rum, der er stort nok.

Forhåbentlig er du tilfreds med, hvordan din globe lysramme viste sig! Træk en kort, sløjfet streng på det punkt, du vil være øverst på dit globuslys, og hæng det i et godt ventileret område. Det er nu tid til at male.

Vælg den farve du ønsker. Denne lyse bærrosa var pigernes første valg, men som tidligere nævnt kan du vælge enhver farve, der passer dig og dit rum. Valget af farve gør en stor forskel i den generelle æstetik i denne DIY lysarmatur.

Ryst og sprøjt dit globuslys. Sprøjtemaling kommer ganske let ind på din klods, så du behøver ikke bekymre dig om at gøre noget vanskeligt, som at holde dysen fast gennem et hul og sprøjte vildt indvendigt.

Sprøjt et par jakker, passe på at fange toppen, siderne og bunden af ​​alle dele af strengen og kloden selv. Lad det tørre helt.

Fjern enhver gammel lysarmatur, der eksisterede, men hold lysets bund. Du kan male det for at matche loftet, hvis du er tilbøjelig til at gøre det for at hjælpe det med at blande mere. Monter også et par kroge i loftet omkring lysets bund for at holde det op.

Installer din Ediston-stil LED-lampe. Selvfølgelig er denne pære valgfri, men når som helst du opretter en lysarmatur, hvor pæren kan ses let, er det bedst at vælge en lyspære med en vis stil.

Skær toppen af ​​din klods med nogle skarpe saks. Skær en cirkel lidt mindre end placeringen af ​​dine kroge. Tip: Hvis det er muligt, så prøv at holde store strenge og krydsninger af strings intakte øverst på din klods, da disse vil være nødvendige og nyttige til at opretholde lysets støtte, mens den hænger.

Hæk dit globe lys på loftet med dine loft kroge. Prøv altid at fange mindst to strenge (helst endnu mere), f.eks. Ved et snitkryds på hver krog.

Her er en visning fra indersiden af ​​strengen globe lyset; det er hængt med tre kroge på dette tidspunkt, selv om jeg ender med at tilføje en mere, fordi formen var slukket med bare de tre.

Der har du det! Din nye lysarmatur.

At være overdimensioneret, det er en meget visuel tilføjelse til rummet og er et godt stykke.

Og det kaster fantastiske skygger, når den er tændt! (Det er faktisk en af ​​pigernes favoritfunktioner ... sammen med farven.) Nyd at oprette din helt egen brugerdefinerede DIY streng globe lys.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar